*به نام او که بهار را آفرید *
سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله به روزهای پایانی سال 87 رسیدیم سالی که با تمامی فراز و نشیبها بالاخره داره تموم میشه و باید از زمستان خداحافظی کنیم به بهار سلام بگوییم .
بهار ، سبزی ، طراوت ، شکوفه ، بیداری
در ابتدا یک خسته نباشید جانانه عرض میکنم خدمت تمامی اعضاء محترم و تشکر بسیار صمیمانه میکنم از تمامی کاربران گرامی به خصوص کادر مدیریت انجمن پی سی نتورک که واقعا همکاری صمیمانه ای تا به امروز با ما داشتند و دوستان بدونید که اگر پی سی نتورک در اینجا قرار داره به لطف خداوند و با همکاری تمامی اعضاء به این مرحله رسیده و بنده به نوبه خودم تشکر ویژه ای از دوستان دارم .
پیشاپیش سال نو و عید 88 رو به تمامی اعضاء و خانواده های محترم تبریک و تهنیت عرض میکنم امیدوارم که سالی سبز همراه با سلامتی ، خشنودی و موفقیت رو در پیش داشته باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پایان یکبار دیگه از تمامی تیم مدیریت که در طی این دو سال و اندی که از تولد انجمن میگذره زحمات زیادی کشیدند ، تشکر و قدردانی میکنم امیدوارم که خداوند سلامتی و بهروزی نصیب خود و خانواده محترم عطا گرداند .
تقدیم به همه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستدار گلهای بهاری
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks