سلام.همونطور که میبینیم لیست قیتهای آپدیت شده قطعات کامپیوتر در شهر سخت افزار عینا و دقیقا همان لیست قیمت آریا کامپیوتر میباشد و این به نظر من برای شهر سخت افزار صحیح نمیباشد.آریا کامپیوتر همیشه قیمتهای خوبی را ارائه میکند و از آنجایی که خودش وبلاگ مستقل و فروش مستقل آن هم بسیار پرقدرت برای عموم دارد درست این است که شهر سخت افزار هم به عنوان رقیب فروش با اعلام قیمت رقابتی و یا یکسری امکانات بیشتر وارد بازار رقابت فروش شود و نه اینکه ثقریبا به عنوان یکی از زیر مجموعه های آریا کامپیوتر فعالیت کند.اگر قرار باشد عینا قیمتها همان قیمتهای آریا کامپیوتر باشد که خود از همان آریا کامپیوتر هم خرید میکنیم.(همینجا به جناب جمشیدی بابت آن وبلاگ و قیمتهای عالی ای که دارند تبریک میگویمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )به ظاهر سایت شهر سخت افزار که نگاه میکنیم (به عنوان بهترین انجمن تخصصی سخت افزار به نظر من) انتظار داریم خود مدیران این سایت به عنوان یکی از مراکز پخش قطعات کامپیوتری بهترین قیمتهای کشور را داشته باشند و بازار رقابت را داغتر کنند و نه صرفا زیر مجمو عه ای از فروشندگان دیگر باشند.البته برای تامین قطعات همیشه همکاران از یکدیگر استفاده میکنند اما نه اینکه عینا قیمتهای همکار دیگرشان را هم ارائه دهند.گفتم در این صورت خرید از فروشنده اصلی بهتر به نظر میرسد.به امید ارائه قیمتهای رقابتی تر از شهر سخت افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks