شما می تونی نظرات خودت رو در یک تاپیک مجزا در قسمت " پیشنهادات و انتقادات" بنویسی که مدیر کل های انجمن یعنی آقای مهراد رحیمی یا آقا شهریار بارانی بررسی کنن.

لینک

بعضی از قسمت ها هم مدیر داره مثل انجمن برنامه نویسی که آقا آرمین هستن و همین طور بخش های دیگه که در آخر صفحه مدیر اون بخش اسمش اومده

کلا وقتی کسی مدیر می شه یعنی یک مسئولیتی بهش داده شده که باید برای اون مسئولیت از بخش تبلیغات سایت و ... پولی بهش پرداخت کنن. چون ممکنه شرایط مالی مدیران این امکان رو بهشون نده بنابراین نمی تونن اینکار رو بکنن و یا اینکه نمی تونن چند مدیر استخدام کنن. تو این شرایط ممکنه بعضی ها برای رضای خدا بیان خودشون داوطلبانه این کار رو انجام بدن ولی به هیچ عنوان وظیفه ای ندارن.

تنها مدیران کل انجمن که صاحب اصلی انجمن هستن وظیفه اصلی رو دارن و از دیگران نباید انتظاری داشته باشید.
درود
در بخش فارسی زبان ها سایت برای بحث های نرم افزاری چندتا خوب و به روز هست نمونش سافت 98 که 2012 من هستم اما در بخش سخت افزار اگر میشناسی انجمنی رو به من معرفی کن اگر زنده و پویا هست .
این نظر منه سخت افزار خیلی ریسک پذیر تر هست بخاطر هزینه ای که میکنی و حداقل 3 تا 5 سال میخوای از اون کالا استفاده مستمر داشته باشی .( به طور مثال همین 2 قطعه رم و هارد چیزی بین 3/5 تا 5 میلیون هزینه برمیداره )
مشکل از اونجایی هست بحث سخت افزار تخصصی و تا حدودی تجربه گرا هست