سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از اطلاعرسانی شما. در حال بررسی موضوع هستیم.
سپاس
با سلام
بنده نرم افزار تاپاتالک رو نصب کردم رو گوشیم برای انجمن ها.اخه با گوشی بیشتر میام.
ولی انجمن رو پیدا نمیکنه..
اگه امکانش هست یکی از دوستانم نصب کنه ببینه پیدا میشه یا ن.
اگه ن که مدیریت عزیز سایت افزونه تاپاتالک رو فعال کنه.
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از اطلاعرسانی شما. در حال بررسی موضوع هستیم.
سپاس
Aliking7222 (04-04-18), AMD>INTEL (25-03-18), javaheri69 (25-03-18)
تشکر مدیر عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظرتون هستم تا فعال کنید.
M A H R A D (03-04-18)
مشکل بررسی و پیدا شده ولی رفعش ممکنه زمانبر باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر از شکیباییتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliking7222 (04-04-18), DOOM999 (03-04-18), javaheri69 (10-04-18), Speed Racer (03-04-18)
افزونه تاپاتاک که فعال هست!!
همین الان بنده با این اپلیکیشن دارم پست میدم اینجا!
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
Aliking7222 (04-04-18), DOOM999 (03-04-18), M A H R A D (04-04-18)
بله فعال و قابل استفاده هست ولی توی جستوجو مشکل وجود داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.esfahan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Aliking7222 (05-04-18), AMD>INTEL (04-04-18), DOOM999 (04-04-18)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.esfahan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر چی میزنم نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا رو بخونید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حل مشکلات استفاده از برنامه Tapatalk در انجمنهای شهر سختافزار
javaheri69 (27-04-18)
متاسفانه پیدا نمیکنه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلاخره درست شد
فرستاده شده از SM-J110Hِ من با Tapatalk
M A H R A D (18-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks