اگه من ادمین بودم اولین موردی که رعایت میکردم این بود که قوانین انجمن رو نمیگذاشتم در پیغام خوش آمد گویی چون ضدحال محسوب میشه و حالته حواستو جمع کن پیش میاد
از طرفی این قوانین در هنگام ثبت نام هست و مسلما" هیچکس نمیخوندش و فقط تیک موافقت رو میزنه پس گذاشتن قوانین فایده نداره جز ضدحال خوردن
دوست خوبم به انجمن خودتون خوش آمدید امیدوارم بتونیم در کنار هم لحظات خوبی رو سپری کنیم
اگر دارای تخصص یا حرفه ای هستید خوشحال میشیم از تخصص ارزشمند شما در بهبود انجمن استفاده کنیم
دوست عزیزم شما میتونید با فعالیت مستمر در انجمن درجه کاربریتون رو انتخاب و ارتقا بدهید
شما میتوانید به کاربر فعال - همکار انجمن - ناظر انجمن و حتی مدیر انجمن ارتقا پیدا کنید
جهت آشنایی با این سیستم توجه شما رو به نحوه ارتقای درجه کاربری جلب میکنم ( لینک تایپیک )
به خانواده دومتون ( انجمن های شهرسخت افزار ) خوش اومدی
---- نکته بعدی
برای کاربران داشتن عنوان مهم هست و خیلی کمک میکنه به پایبندی به سایت نباید توقع داشت طرف 300 تا پست بده بعد عنوان داد
بسته به نوع فعالیت میشه با عناوین ساده که به قول معین عزیز که فرمودند تشکر خرجی نداره شما هم با دادن این عناوین که خرجی نداره کاربر رو جذب کنید
مثل سایت .... که با دادن عناوین ساده مثل aaa Lover و... که تخصصی هم نیستند کاربر رو جذب میکنند من به چشم خودم دیدم این موارد رو
اگه میبینید طرف تخصصی داره علی الحساب یک عنوان داده بشه تا جذب بشه تا ارتقای کاربری انجام بشه
این هم نظر من
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks