فقط بگم كه مجبور بودم . الان پشيمونم چون دانشگاه هم قبول شده بودم . ولي به خاطر اين شركت قدر نشناس انصراف دادم . بعد از سه سال عذرم خواستن بدون هيچ دليل منطقي يا مشكل ديگه . شايد تو شما كسي باشه فرزند داشته باشه . ميفهمه چي ميگم . تنها دارم از دخترم مراقبت ميكنم . من كه تمام وجودم و اعتبارم رو به خاطر اينها دادم . به خاطر اين آدمها با بهترين دوست هام درگيري پيدا كردم . يكيش مهندس عزيز كه اينجا كه نه هر جا جلوي همه ميگم . جواد عزيز شرمندم . به خاطر نياز مالي من از من سو استفاده كردند . هميشه از اين موضوع ناراحت بودم . اميدوارم مهندس خوب و دوست داشتني بشنوه حرفهامو چون اون درك ميكنه آدم بخاطر بچش به خاطر آسايش اونا همه كار ميكنه . متاسفانه آدمهايي مثل ما خيلي مظلوم هستند . از سال 2004 تو فرومهاي مختلف پست زدم . جوابش يك كار 3 ساله بود كه خدا شاهده هر كاري كه فكر نميكنيد از من كشيدند . براي خودم ناراحتم كه مثل قبلا ها مخالفت نكردم چاره اي جز تحمل و كاري كه بهم ميگفتند نداشتم . آره دوستان شركتهاي اين چنين فقط استفاده كوتاه مدت ميكنند و بعد ..... . شايد باورتون نشه تو اين يك ماه هر جا سر زدم گفتند نه بالا خره يكيش گفت آره فلان آدم شركت شما همه كاره انفورماتيكه گفته استخدامت نكنيم . باز از همه دوستانم معذرت ميخوام بخاطر مدتي كه نبودم و به خاطر پستهاي حمايتي كه به اجبار ميزدم . آدم بدون پارتي هميشه سرش كلاه ميره ................. باز از همه دوستانم معذرت ميخوام
Bookmarks