فونت فعلی مناسبتر است
فونت B Yekan مشابه سایت اصلی مناسبتر است
سلام دوستان.
مدتی میشه که در سایت اصلی تغییراتی ایجاد شده که یکی از این تغییرات، انتخاب فونت B Yekan به عنوان فونت اصلی بوده.
( شهر سخت افزار : بررسی و اخبار سخت افزار ، لپ تاپ و تبلت )
حالا میخوایم بدونیم نظرتون چیه که فونت اصلی فروم هم به B Yekan تغییر پیدا کنه؟
لطفاً در نظرسنجی شرکت کنید و اگه ایدهای دارید بیان کنید.
سپاس
|
من انتخابم روی B Yekan هست که می تونه متفاوت و متمایز کنه این انجمن رو نسبت به سایر انجمن های رقیب به لحاظ ظاهر بصری.
اما به هر حال، به نظرم به مدت یک هفته به صورت موقت و امتحانی عوض کنید، ببینیم چه جوری میشه...
شاید بهتر بشه اظهار نظر کرد...
*MoJtAbA* (30-07-14), JiMmY.j (29-07-14), M A H R A D (29-07-14), Reza Eshraghi (29-07-14), Rezasam1 (29-07-14), Shahryar (01-08-14), ViViD (02-08-14)
مهراد جان فونت رو نظری ندارم شاید بی ربط باشه این نظرم
استایل خبر زیاد جالب نیست تیتر خبر بعدی زیر خبر قبلی قرار میگیره ادم گیج میشه تیتر ماله ادامه مطلب خبر بالایی هست یا تیتر پایینی
مثلا" الان در پایان خبر ادامه مطلب نداره و اشتباها" ممکنه روی تیتر خبر پایینی کلیک بشه برای ادامه خواندن برای من خیلی پیش اومده
یا ادامه مطلب اضافه بشه یا یطوری باشه معلوم بشه تیتر پایین مربوط به خبر دیگست زیرش یه استایلی قرار بگیره که خبرها جدا بشن کلا"
*MoJtAbA* (30-07-14), AMD>INTEL (29-07-14), fz CODER (30-07-14), Hessam II (30-07-14), M A H R A D (30-07-14), M3RS4D 50062 (23-12-14), Reza Eshraghi (29-07-14), Shahryar (01-08-14), ViViD (02-08-14)
حسام جان فونت فروم به عنوان مثال چیزی مشابه این میشه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته با رنگ بهتر، Smooth تر و Line-Height بهتر.
رضا جان با توجه به اینکه بین خبرها یه خط جداکننده وجود داره، بروز همچین مشکلی که فرمودید دور از ذهنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استایل خبرها با توجه به نظرسنجیای که صورت گرفت انتخاب شده.
ولی باز حتماً نظر شما تو تیم مدیریت مطرح میشه. (در خصوص تغییر استایل باکس خبر + دکمه ادامه مطلب)
(@Shahryar)
سپاس
اول که عذر میخام اینجا نظر دادم نمیخواستم تایپیک چیدمان رو مجدد اونم بعد انتخاب شدن طرح بالا بیارم
زمانیکه خبری گذاشته میشه خبر در لینکدونی میره و اگه از اونجا کلیک بشه خبر کامل نمایش داده میشه
اما در صورت ورود مستقیم به سایت خبر همون چند خط اول خونده میشه و بجای ادامه مطلب تیتر بعدی نمایش داده میشه که حالت کلیک شدن داره
ممکنه اشتباها کلیک بشه
در مورد نظرسنجی خب خوبه نظرات گفته بشه(یعنی کلیک بشه روگزینه نظر سنجی ) اما نباید بر اساس اون انتخابی بشه چرا که ممکنه مثلا کسی از من خوشش نیاد
ببینه من به 2 رای دادم از لج و لج بازیش بره به 1 یا 3 که رای بیشتر دارن رای بده
نظرسنجی انتی ویروس خب مهم نیست طرف رو فلان برند علاقه داره بدون نظر رو برندش کلیک میکنه اما تو نظرسنجی عمومی باید ضمن انتخاب شماره
بگن چرا طرح 1 رو انتخاب کردند نه اینکه ببینن کدوم طرح رای بیشتر اورده برن به اون رای بدن یا روکم کنی یکی دیگه به 1 یا 3 رای داده بشه
متاستفانه در انجمن ها ازین موارد در نظرسنجی پیش میاد
آخرین ویرایش توسط Rezasam1 در تاریخ 31-07-14 انجام شده است علت: داخل پرانتز
فردا نظرسنجی به اتمام میرسه.
دوستانی که شرکت نکردن لطفاً سریعتر شرکت کنند.
AMD>INTEL (02-08-14), JiMmY.j (02-08-14), M3RS4D 50062 (23-12-14), ViViD (02-08-14)
|
تنوع همیشه چیز خوبیه! مخصوصاً با این فونت زیبا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط JiMmY.j در تاریخ 02-08-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (23-12-14), ViViD (02-08-14)
برای من یکی خط میخی هم باشه فرق چندانی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما درون را بنگریم و حال را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور را آورکلاک کنیم بیشتر به من حال میده صفحات تند تند باز بشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شوخی گذشته اون نمونه ای که توی پست #4 گذاشتید زیاد به دلم ننشست و فونت فعلی را بیشتر میپسندم
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 03-08-14 انجام شده است
AMD>INTEL (02-08-14), M A H R A D (02-08-14), M3RS4D 50062 (23-12-14), ViViD (02-08-14)
به نظر بنده حقیر هم فونت سایت بهتره
مسلح شو به آنچه در توان داری!
ViViD (02-08-14)
بنده طراح هستم ، فونت B Yekan واقعا کارآمد و زیبا هست برای طراحی وب و انجمن ها.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-08-14), LOOKOUT (26-08-14), M A H R A D (02-08-14), M3RS4D 50062 (23-12-14), ViViD (02-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks