برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست من ،من خودم خیلی از این وضعیت ناراحت بودم چون بیشتر به این مسئله نگاه می کردم که پست های من پاک شده باور کن بیشتر اونها سیاسی نبود ولی موضوع اون بحث ها این پتانسیل رو داشت که به اون سمت کشیده بشه و معمولاً هم کشیده می شد پس لازم نیست که حتماً بحث سیاسی باشه.
ولی من بعد از مدتی فکر کردن در مورد این موضوع به این نتیجه رسیدم که اگر من خودم رو تغییر بدم خیلی بهتر از اینه که دنبال انتقاد از مسئولان و یا حتی بچه های و مدیران این فروم باشم الان هم قصد پاچه خاری ندارم ولی اگر ما سعی کنیم خودمون رو تغییر بدیم و به هم کمک کنیم حاضرم قسم بخورم که تمام این مسائل نه 100% ولی تا حد باور نکردنی درست میشه پس بهتر به فکر این باشیم که چطور می تونیم به خودمون ودیگران کمک کنیم نه اینکه چطور انتقاد کنیم.
انتقاد همیشه راحته اصلاح کردن سختهالبته منظورمن کلی بود دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم حرفهای من رو اشتباه برداشت نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت سعیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks