سلام
از دیشب یا امروز سرعت فروم خیلی خیلی پایین اومده
اینترنتم 256 هست
با هیچ سایتی هم این مشکل رو ندارم فقط اینجا اینجوریه
مشکل از طرف منه یا فروم؟
ممنون
همین تاپیک رو با بدبختی زدم بعد از چند بار ارسال نشدن
کاربر شهرسختافزار
سلام
از دیشب یا امروز سرعت فروم خیلی خیلی پایین اومده
اینترنتم 256 هست
با هیچ سایتی هم این مشکل رو ندارم فقط اینجا اینجوریه
مشکل از طرف منه یا فروم؟
ممنون
همین تاپیک رو با بدبختی زدم بعد از چند بار ارسال نشدن
Extreme (17-02-09), Labyrinth (18-02-09), Olesius (17-02-09), Overclocker (27-02-09)
|
|
برای من هم در این چند ساعت سرعت کمتر شده بود ولی طوری نبود که نشه پست داد یا اذیت کنه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Armin-N (17-02-09), D J V A H I D (17-02-09)
کاربر شهرسختافزار
الان سرعت کاملا درست و عالی شده
یه کم صبر میکردم درست میشدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
دوستان متاسفانه من این مشکل رو دارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان چند روزی می شه که این طوری شده... بعد از مشکلی که واسه فروم پیش اومد! الان بازم همون ارور 500 رو داد...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت خیلی پایینه... 2 تب پشت سر هم از PcN رو به سختی باز می کنه ولی با سایت های دیگه مشکلی نیست...
منم 128 استفاده می کنم...
با سپاس...
عضو VIP شهرسختافزار
فروم سرعتش پایین نیست فقط به خاطر سنگین بودن قالب و داشتن جزییات زیاد تو هر صفحه Broswer دیر میتونه اونو Read کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شبا که خیلی سرعتش بالا میره مثل الان که 11 شب تشریف دارند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
علی جان من فایرفاکس استفاده می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا مشکلی نداشتم! الان 2-3 روزه PcN این طوری شده...!! الان باز یکم بهتر شده... ولی سنگینی لود صفحات رو این چند روزه احساس کردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (17-02-09), D J V A H I D (17-02-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه فکر نکنم به قالب و ... بستگی داشته باشه
چون قبلا اینطوری نبود
ضمن اینکه ارور 500 سرور هم داد یکی دو بار امشب
پس مشکل از سرور بوده
که خدا رو شکر فعلا حل شده واسه من
Olesius (17-02-09)
कभी हार
عرضم به حضورت همه عزیزان که این مشکلات هیچ ربطی به سنگین بودن صفحات نداره و در کل مشکلات سرعتی که توی این چند روزه وجود داشته نظیر لود نشدن کلی ، Connection Currupted و ... بوده . پیگیر بودم این چند روزه و قراره مشکلات حل بشه البته الان مشکلی وجود نداره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Armin-N (17-02-09), arven_andomil (18-02-09), D J V A H I D (17-02-09), Extreme (18-02-09), Labyrinth (18-02-09), ojo0be (18-02-09), Olesius (17-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
منم FireFox استفاده می کنم ولی امروز این مشکل رو نداشتم هر وقت دارم صفحات اصلا باز نمیشن ولی تاکید می کنم که قالب فروم یکم Load ش طول می کشه و اگه نگاه کنی 5 ثانیه طول میکشه تا FF اونو Read کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
وقتي آدرس سايت رو ميديم خيلي طول ميكشه كه بالا بياد ولي وقتي بالا اومد ساير صفحات روان باز ميشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks