آدرس نمیدی شهریار جان . . ..
कभी हार
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
آدرس نمیدی شهریار جان . . ..
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
D J V A H I D (14-03-10)
|
|
कभी हार
بالای انجمن بزرگ زدیم بیایند :
http://pcnetwork.ir/index.php?styleid=31
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
دوستان شب نشینی فوق العاده نوروز 88 هم تموم شد . میشه گفت این دو سال که شب نشینی داریم شب عید بهترین شب عید های عمرم را به شخصه تجربه کردم .
ممنون از همه عزیزانی که زحمت کشیدند و تشریف آوردند .
گزارش بازی ها و رکورد شب نشین دیشب را هم به زودی اعلام می کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوروز مبارک باد
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
™Ali (20-03-09), D J V A H I D (20-03-09), sAsAn.K (20-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
منم بودم (تا ساعت 3.5 شب ) ولی آخر سر نفهمیدم بحث این 89 به کجا ختم شد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو Arcade هم بسی حال بردیم و رکورد زدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (20-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
منو بگو که فکر میکردم تا آخر 13 این شب نشینی پابرجاست !!! واسه همین دیشب خیلی واسه گیم ها به خودم فشار نیاوردم !!! حیف این چت باکس که به همین زودی برداشته شد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
برنامه 89 به دلیل خطر جانی که کارشناسان برنامه رو تهدید میکرد نیمه تمام باقی ماند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تن از دست اندر کاران برنامه هم ناپدید شدند!!
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم بودم و نفهمیدم برنامه 89 به کجا رسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (14-03-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks