سلام به همه.
یه پیشنهاد دارم.
به نظر من بازی های کلوپ بازی رو برای دانلود قرار بدید.
چون بازی های جذاب و سرگرم کننده ای هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه.
یه پیشنهاد دارم.
به نظر من بازی های کلوپ بازی رو برای دانلود قرار بدید.
چون بازی های جذاب و سرگرم کننده ای هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
|
|
कभी हार
بهادر جان...
بازی های جذابی هست درسته ؟ خوب کا هم کلوب را راه انداختیم که این بازی ها در کلوب بازی انجام بشه ...
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
بابا حداقل روی سیستم خونه هم داریم...
اصلا چرا من هرچی میگم تو میخوای ضدش عمل بشه شهریار؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
कभी हार
دوست عزیزم بهادر جان اصلا همچین قصدی ندارم و دلیلی هم نداره که داشته باشم شما میگی حرف من اشتباه هست از چند تا بچه های دیگه بپرس برای مثال راه اندازی فروشگاه آنلاین من گفتم بعدا بد گفتم ؟
یا اینکه میگم روی سیستم خونه باشه دلیل میشه که بچه ها دیگه نیاند و نیازی نباشه که بیاند حرف بدی هست ؟ اگه هست و بقیه ی بچه ها هم همینه نظرشون بگند ...
قربانت شهریار
و آن جا "انسانیت" است ..
ببین شهریار جان این دلیل نمیشه اگه كسی این بازی رو روی سیستمش داشت نیاد دیگه بازی كنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون اینجا حس رقابت و مقام و ... هست.... ببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
कभी हार
شما Reply پی ام من را بده چشم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
حق آب و گل داره
कभी हार
دوستان عزیز من خودم با بهادر جان صحبت میکنم...
ممنون
شهریار
و آن جا "انسانیت" است ..
من هم با پیشنهاد بهادر موافقم راه حلش چیست
و اگه هر کس رو سیستمش داشته باشه رقابت بهتر میشه چون تمرین میکنه بعد واسه رقابت میاد اینجا
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks