درورد بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin200900 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرامی شما چندین مرتبه اقدام به فروش قطعه دست دومی فرمودید که به نظر من با توجه به قیمت آکبند این محصول همخوانی نداشت و ندارد
از طرف دیگر احتمالا به دلیل تجربه کم نمیدانید سئوالاتی که از شما میشه همگی جنبه منفی ندارد و اگر از موقعیت شما سئوال میشود به دلیل هزینه ارسال ، صحت جنس ، نحوه تصویه حساب و ..... میباشد و این سئوالات جزو سئوالات رایج در یک تاپیک فروش هستند
و متاسفانه شاهد این بود که خود شما که اینقدر در پیشنهادات دیگران برای کالاتون حساس هستید پیشنهادات قیمت بسیار عجیب برای کالاهای دیگران میدهید
تا امروز بارها شاهد گزارشات مختلف از جانب تاپیکهای ایجاد شده شما بودم و با همکاری دوستان هر مرتبه به سرعت به وضعیت تاپیک رسیدگی شده و درخواستهای دوستان انجام پذیرفته
گمان نمیکنم پیشنهاد شما چندان جالب باشه چون در این حالت هر کسی میتونه با سانسور نظر دیگران ضمینه سو استفاده و اجهاف در حق کاربران را ایجاد کنه که قطعا با سیاستها این مجموعه و نظم فروم سنخیتی ندارد
به هر صورت از اینکه پیشنهادی که بنظرتون مناسب اومد ، با ما در میان گذاشتید از شما تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks