اول از همه عضو شدنتون دوست عزیزو گرامی و به شخصه دوست خودم مهران جان تبریک میگم :26:
ببین عزیزم من کاملا حرف های تورو خوندم ، فهمیدم و ... اما یه چیزی بود که اگه یادت باشه توی اون تاپیکی که اواخر تابستون بود به نام به پی سی ورد امتیاز دهید با شما بحث کردم . شما واقعا حرف هاتون بود مانند : حفظ یوزر و مگه ادمین ها زندگی ندارند و الی آخر . ببین من خودم الان ادمین هستم . بهتر حال شما و بقیه را میفهمم اما اگه یکم فکر کنی میبینی که ما اصلا نه بدی پی سی ورد را میخوایم نه بدی شما و نه میثم . ( هر سه تا دوستان بنده هستند ) . ببین پی سی ورد یک سایت مادر برای نرم افزار و انجمن هاش بزرگترین انجمن های ایران و جزو اولین ها بوده و واقعا به عنوان یک انجمن مادر کار میکنه . اما خیلی وقت ها پیش میاد که آدم اشتباه میکنه . مثلا خود من یه مدت پیش توی پارتیشن بندی قسمت گیم اشتباه کردم و مدیرش به من اعتراض کرد . من نیومدم چشمام را ببندم و فقط بگم مال خودمه و ... . گفتم اون که دشمن من نیست چرا باید الکی بگه ؟ خوب اصلاح کردم دیدم خوب بهتر شد . حالا چرا شما هم نمیای یکم فکر کنی در مورد اصلاحات . من این را توی تابستون هم گفتم یکم اصلاحات انجام بدین عالی تر میشه . چرا فکر میکنید تمامی بچه هایی که توی پی سی ورد فعالیت میکردند و الان اینجاند با شما دشمن هستند ؟! ببین بچه ها دلایلش را قشنگ دارند برات میگند به عنوان یک دوست میتونی باهاشون مشورت کنی و آخر یا اون شما را قانع میکنی و با تیم پی سی ورد مشورت میکنی و یا شما اون را قانع میکنی. البته در مورد مدیریت و ... باید بگم که نمیشه هم هر کاربری را همکار و یا مدیر کرد . اینا قبول دارم اما میشد با سیاست تر بر خورد کرد . ببین هنوز هم میگم پی سی ورد خیلی هم خوب هست . اما حیفه با 60 هزار تا عضو بخوابه یکم به قول میثم هر جایی یک همیشه عالی نیست و دوره ی رکود هم داره . خوب برای همین بیاین یکم توی کارا تغییرات ایجاد کنید تا این دوره ی رکود بره . منظوره رکود مالی نیست!!!! منظورم رکود بچه ها و نارضایتی هاست ...
ببین برای جذب یک کاربر فقط نیاز نیست مدیرش کنی خیلی کار های دیگه میتونی بکنی...
در کل هم میگم خودت هم میدونی من با خود تو دشمن نیستم و قبلا هم دوست بودیم اما سیاستت را یکم بیا با مشورت بچه ها ( مارا که قبلو ندارین . با مشورت مدیرای خودتون ) تغییر بدین و طرز برخورد با کاربر.... البته من تجربم کمتر از شماست اما به نظرم حرفم درسته...
در کل سعی کن این میز گرد اینجا را به نتیجه ی ان شا ال...خوب و مساعد برای انجمن پی سی ورد درست کن .
در مورد صحبت های بچه ها مانند امیر هم بگذارین قشنگ یه بحث خوب داشته باشیم ...
ببین مهران جان آخرین حرفم این هست اگه دوست نداری ما نمیایم اما بهتره به جای این دفاع از خودت بیای و پی گیری کنی ببینی چرا تاپیک کی امروز علاالدین بوده ؟ پاک شده یا مشکلاتی توش بوجود اومده ...
شاد و پیروز باشید
شهریار:23:

Bookmarks