به سلام به دوست گلم جناب مافیای مشهور
بالاخره جنابعالی پیداتون شد و افتخار دادین و اومدین یه گپ باهم بزنیم البته تو اون تاپیکی که دوستان بسیار عزیزم درست کرده بودن و نمیدونم که چه کسی پرتش کرد تو ترش (البته فکر میکنم که بیان حقایق خلاف مقرارت پی سی باشه) و شما هم نیومدین و جواب هم ندادین با اینحال مطمئنم که اون تاپیک رو کاملا خوندین
مهران جان خیلی معذرت میخوام که اینطور حرف میزنم اما باید خدمتتون بگم که فقط ادمین سایت میتونه بگه که کسی سر بزنه و یا نزنه البته با تمام احترامی که به شما دارم باید بگم که شما درسته حرفه ای - قدیمی - پست بالا - دارای بالاترین رتبه تو پی سی هستید اما نمیتونید بگید که کسی سر بزنه و یا سر نزنه فقط تو یکصورت اونم اینکه مخ یکی ادمینهای محترم سایت رو بزنید (که البته برای جناب میثم خان احترام ویژه ای قائل هستم) و بگین که فلان کاربر رو یا اخراج کنه یا بن کنه (که اینکار مطمئنا از دست خود شما هم برمیاد)
اما به چه دلیلی ؟
بی احترامی - ناسزا - عمل نکردن به قوانین - عدم فعالیت و ........
بالاخره باید یک دلیلی داشته باشه دیگه درسته یا نه ؟
خوب حالا که بحث شد سه تا سوال از جنابعالی دارم فقط خواهش میکنم انصافا جوابهاتون رو منطقی و بدور از هرگونه خصومتی بدین
1- اینکه چرا چند تا از تاپیکها رو تو انجمن سونی اریکسون از مهمی (پیوست) برداشتین ؟ یعنی چه دلیلی داشت که مثلا بنده که با انتصاب جنابعالی کاربر فعال انجمن کلوپ گوشیها هستم و به جان دخترم برای بعضی از تاپیکها (اگه خواستین لینک تاپیکهارو هم میزارم) از وقت اداری ام میزدم و میرفتم تا بتونم در قبال تاپیکی که ایجاد کردم پاسخ گو باشم ؟ چرا ؟ فقط خواهشن نگین که دوست داشتم و .....
2- چرا افرادی که صلاحیت همکار بودن رو ندارن و اصلا در اون کار تخصصش رو هم ندارن گذاشتین ؟ بالاخره کسی که مدیر و همکار میشه باید تجربه و تخصص اون کار رو هم داشته باشه دیگه درسته ؟ روی صحبتم با آقای Alex pk هست آیا ایشون از دوستان و آشنایان جنابعالی هستن یا قضیه چیز دیگس ؟ البته اینم اضافه کنم که بنده به اون خدایی که میپرستم اصلا اهل کلاس و رتبه و از اینجور حرفا نیستم که فکر کنید برای خودم دارم سنگش رو میزنم منظورم اینکه چرا از گزینه های بهتر و متخصص و فعالتری که وجود داره برای مثلا انجمن موبایل استفاده نکردین ؟
3- چرا تاپیک ( دعوت از مهدی مکث) رو پاک کردین و به ترش فرستادینش ؟ چه دلیلی داشت ؟ چرا نیومدین و اگه احیانا دوستان اشتباه میگفتن از خودتون دفاع کنین ؟

در پایان باید بگم که بنده از نظر کاری و در حوزه مدیریت و مسئولیت انجمن موبایل تو سایت پی سی از جنابعالی رضایت ندارم و امیدوارم که همیشه خوش و خرم باشین
این حرف هم (بعنوان یه دوست و داداش کوچیک) از من به یادگار داشته باش که هیچوقت و در هیچ جا خدا رو فراموش نکنن و سعی کن کاری بکنی که هم خدا راضی باشه و هم خلق خدا
در ضمن مثل همیشه هم میگم که فروم پی سی ورلد یکی از بهترین سایتهای فارسی هست اما اگه بخواد اینگونه بره جلو با مشکل برمیخوره
با تشکر
مهدی