از اینجا بحث رو دنبال کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا با مهراد عزیز موافقم.بهتره که دوستان از این کل کل های بلا استفاده دست بردارن و سعی کنن جو رو به حالت قبل برگردونن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم قبول دارم اما خوب همینطور که دوستان گفتن بهتره که خود شخص سوال کننده دقت کنه.حداقلش اینه که سوالاتش رو به چند بخش تنظیم کنه تا وقتی و جایی برای دوستانی که تمایل به پرسیدن دارن هم برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانی که توی اون تاپیک اعلام آمادگی میکنن باید توجه داشته باشن که سوالات برای بازجویی نیست و فقط برای آشنایی بیشتر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اجازه همه دوستان عزیز من سعی میکنم توی پست اول تاپیک توضیحاتی رو اضافه کنم که از هرج و مرج ها جلوگیری بشه

Bookmarks