سلام :
با تاييد فرمايشات اساتيد بالا ...
ولي براي شروع ، يک تجربه مي گم :
چند روز پيش يک سيستم به پستم خورد که تصوير نمي داد .
ابتدا درب کيس رو باز کردم تا از سالم بودن CPU مطمئن بشم .
غالبا 95 درصد اگر CPU بسوزه گرم نمي شه .
رم هم خوب اگر مشکل داشته باشه بوق اختار مي ده .
مي مونه VGA و مادربرد .
چک کردم که احيانا کارت گرافيکش اشتباه يا نصفه نيمه نصب نشده باشه در اسلتش .
از اونجايي که گرافيکش اي جي پي خور بود ، امکان تستش رو نداشتم .
با نگاهي دقيق تر به مادربرد با صحنه جالبي مواجه شدم ...
مين که خيلي در پي بود با مارکه ( آست ... ) نمي گم تا ضايع نشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين مين که در جمع 18 عدد خازن الکتروليتي داشت .
13 عدد از اين خازن ها ترکيده بودند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مي دونيد که خازن هاي الکتروليتي در مواجه با جريان زيادتر از آنچه که روش نوشته مي ترکه .
البته منظورم از ترکيدن تکه تکه شدن نيست . اگر ديده باشيد روي اين خازن ها شيار هست و
ترکيدنشون يعني همون باز شدن از بالاست .
وقتي که اين خازن ها مي ترکند الکتروليت موجود در خازن بخار ميشه و صفحات درون خازن خشک
مي شه در عمل ديگه جريان رو رد يا ذخيره نمي کنه .
بعد از جدا کردن يکي از اين خازن ها اطلاعات روش رو خواندم و رفتم پاساژ امجد فروشگاه ژاپن .
شماره خازن رو بهش دادم و اون با تجربه اي که داشت گفت اين خازن مين برده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم گفتم درسته و 14 عدد ازش خازن ژاپني خريدم . يکي هميشه زاپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمامي خازن ها رو تعويض کردم و سيستم بالا آمد ... به همين راحتي ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جاي گريه دارش اونجايي بود که وقتي خودم رو ... مي دم مي گم مين برد مارک دار بخريد ، ملت باز دنبال
مين ريمارکند ! سوراخ هاي مين استاندارد نبود و دهنم مسواک شد تا خازن ها رو روي برد نصب کنم .
بزرگترين و معتبر ترين قطعه ساز هاي دنيا ژاپني هستند مثلا همين پاناسونيک ...
ببخشيد در جلوي اساتيد ابراز فضل کردم .

Bookmarks