دوست عزیز ..
لطفا صحبت من را بصورت تیکه تیکه پاسخ ندید. اینطوری من فکر می کنم که دقیقا شما دست روی بخشی گذاشتید که می تونید بهش جواب بدید و بقیه رو نادیده گرفتید. این طرز پاسخ به نظر بنده درست نیست.
کل کل که باهم نداریم ! به قول شما داریم بحث می کنیم.
در مورد اینکه :
اتفاقا کاملا بر عکسه ! من تا به حال روی قطعات کامپیوتری خودم ( و نزدیکانم که براشون سیستم بستم ) به مشکل نخوردم ! شاید باور نکنید اما تا به الان فقط یک مورد بوده که اون هم نماینده گرین ( که حتما خودتون می شناسید و می دانید که بر اساس گفته خودشان برای همه چنین سرویسی می دهند ) برای بنده تعویض کردن که بعدا هم فهمیدم مشکل از مادربورد بوده و نه پاور ! که برد رو هم یکی از دوستان تعمیرکار خریدن.مثل اینکه تا حالا به هر مشکلی برخوردید شرکت مورد نظر سریعا مشکلتون رو حل کره که از مشکل بقیه خبر ندارید! از این به بعد بنده سعی میکنم بیشتر به این گزینه "ارتباط با ما" توجه کنم.
حقیقتا تا به حال برای سیستم خودم به مشکلی نخوردم اما دلیلی نداره مشکلات دیگران رو ندونم. ( چون خودم توی بطن این کار هستم و بهمین دلیله که به شما " گزینه ارتباط با ما " رو معرفی کردم چون خودم می دونم با مشتری چطوری رفتار کنم بدلیل اینکه خودم زمانی مشتری بودم. بنابراین اینو به شما قول میدم که ارتباط مستقیم با شرکت خیلی بهتر جواب میده تا جنجال علیه اون شرکت توی فروم )
اما موردی دیگر رو هم درست اشاره کردید ( سر سختی ما ) کاملا درسته. اگر سر سخت نبودیم الان اینجا نبودیم دوست عزیز. الان باید خیلی پایین تر قرار می گرفتیم اگر سر سخت نبودیم. اصلا به نظر شما پیشرفت در کار مگر بدون سر سختی میشه ؟ همین کاربران ما رو ببینید .. بچه های اوورکلاکر ما .. ( اورکلاکر رو به این دلیل مثال می زنم که خودم سروکارم بیشتر با سخت افزاره ) مگر همین ها تلاش نکردن تا به رکورد برسن ؟ بدون سرسختی مگه میشه موفق شد ؟ همه ما و همه دوستان ما و همه کاربران ما سر سخت هستیم تا تونستیم به اینجا برسیم.
دوست عزیز من ..
هیچ وقت موضوعی رو با موضوع دیگه مقایسه نکنید. بحث فروم و انتقادش با بحث ماشین خریدن و انتقادش زمین تا آسمون فرق داره. اگر من شما رو زور کردم بیای توی فروم فعالیت کنی بعد زدم پست های شما رو پاک کردم بعد شما حق داری به من اعتراض کنی. ( که آقا شما هم زور می کنید فعالیت کنیم و بعدش هم پست پاک می کنید ) ولی شما مختارید. می تونستید بعد از اینکه دیدید تعدادی از پست هاتون پاک شد از اینجا برید. چرا نرفتید ؟ حتما شما هم دوست دارید که حرف خودتون رو بزنید و انتقاد درست داشته باشید. پس شما هم در کارتون سر سختید !
دوست عزیز ..
حقیقتا ظاهر هیچ کس و هیچ چیز تمام باطنش رو جلوه نمیده. این دقیقا بهمین دلیله که می گم شما باید توی فروم ها و دردسرهاش بوده باشی تا بتونی در موردش انتقاد کنی. اگر نباشی فقط ظاهر قضیه رو می بینی و از جنگ و جدل های پشت صحنه و هزار و یک حرف و حدیث ایجاد شده از سوی شرکت ها پشت سر فروم خبری ندارید. منصفانه فکر کنید. بدون شک اینجا بدون سیاست نیست و کاملا آگاهانه اداره می شود.

Bookmarks