با اجازه دوستان چند نکته درباره پست های نامربوط بگم :
- پست تشکر : یکی از این موراد پست تشکر هست که من تو بعضی فروم ها دیدم که 20-30 تا پست اول یک تاپیک فقط تشکر هست ! اگر در یک فروم جلوی این عمل گرفته نشه تعداد پست های تشکر به راحتی از مرز 1 میلیون هم رد می کنه. این همون موردی هست که باعث شده فروم های خارجی که اکثرا دکمه تشکر ندارند، انبوه از پست تشکر باشند.
- پست تبلیغاتی : من بعضی فروم های ایرانی رو دیدم که اگر یک کاربر بخواد، سایت و امکاناتش رو معرفی کنه، باید به حساب سایت پول واریز کنه. تو خود همین فروم هم بگردید، افرادی هستند که به راحتی یک تاپیک متمرکز ایجاد می کنند و محصولاتشون رو معرفی می کنند. ولی بعضی کاربران تو هر تاپیکی میرن و تبلیغ بیهوده می کنند و اینجوری موضوع هم منحرف میشه، هم فروم میشه برد تبلیغاتی ! در این موراد این جور پست ها حتما باید حذف بشه.
- ارتباط بین موضوع فروم و پست های آن : من فروم هایی می شناسم که فقط واسه تفریح هستند و به مسائل اسپمینگ هم اهمیتی نمی دهند چون میخوان کاربر از هر نظر راحت باشه. پی سی نتورک یک انجمن تخصصی هست ولی یک انجمن گفتگوی آزاد هم داره که البته تابع قوانین خاصی هست.
- عدم لیاقت مدیران فروم : بعضی از مدیران (چه فروم های داخلی و خارجی) خودشون از عوامل انحراف تاپیک ها هستند و در نتیجه اهمیتی هم نمیدن که کسی بخواد تاپیکی رو منحرف کنه ! یعنی میشه قضیه گندیدن نمک ! این مورد بر می گرده به انتخاب اشتباه تیم مدیریت ...
موارد دیگه هم هستند که به نظر بدیهی به نظر میان نیاز به ذکر نیست. (مثل توهین، کل کل و ... )
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks