با سلام
فروم پی سی نتورک متاسفانه دارای پراکندگی بیش از حد موضوعات و تکراری بودن آنهاست که نیاز مند جمع آوری ، دسته بندی و حذف و ویرایش موضوعات و مطالب تکرای و انسجام و یکپارچه سازی آنهاست .
به عنوان مثال :
در قسمت فروش :
هر فردی مطلب فروش خود را ثبت می کند که با توجه به تعداد زیاد افراد و صفحه های زیاد ، مشاهده مفید و موثر شکل نمی گیرد .
پیشنهاد :
دسته بندی قطعات رایانه ها به صورت کاملا تفکیک شده و درج مطلب فروش تنها در این تاپیک ها .
بهتر است افراد توانایی ایجاد تاپیک جدید را به تنهایی نداشته باشند و صرفا با ایجاد صفحه ای با عنوان ایجاد تاپیک با موضوعی خاص را به مدیریت کنترل و ایجاد تاپیک ها بدهند تا تاپیکی ایجاد گردد .
! NEW !
استفاده از IP.Board 3.1.2 or higher version به جای vBulletin
همچنین استفاده از نظرات متخصصین برنامه نویس تحت وب برای فروم ها و شبکه های اجتماعی
بیشتر شدن و تفکیک پذیر کردن عنوان ها تاپیک ها و موضوعات برای یکپارچه تر شدن و دست یابی و جست و جوی بهتر موضوعات
همراهی برای حل مشکل :
من از بابت دسته بندی و تفکیک موضوعات و خواندن و ویرایش و حذف موضوعات اضافی برنامه بسیار ویژه و کمک کننده ای دارم و همچنین می توانم به صورت مفید این تغییرات را در یک بازه زمانی مشخص و مدیریت شده انجام بدم
از مدیریت محترم سایت و فروم تقاضا دارم در صورت صلاحدید راجع به این موضوع و کمک به بهتر شدن ترافیک و مفید تر واقع شدن مطالب سایت و فروم خودشان حتما با من تماس بگیرند .
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks