سلام
منم تا الان اینا به ذهنم میرسه :
انجمن زیردایرکتوری خیلی زیاد داره .
بعضی تاپیک های اساسی و به درد بخور هستند که توی این انبوه زیرمجموعه ها گم شدن و اگر توی تاپیکی اساتید به اون تاپیک لینک ندن ، من خودم که حدود 1.5 ساله تو انجمن هستم ازش بی خبر میمونم . پیشنهاد می کنم تاپیکهای قدیمی آرشیو بشن و تاپیک های که توی اونها آموزش ، یا بحث اساسی توسط مدیران و اساتید باتجربون انجام شده یکجا جمع آوری بشن ، چون به نظرم با اینکا یه دایرة المعارف خیلی خیلی قوی و پربار برای انجمن ایجاد میشه که توی هیچ کدوم از فروم ها لنگش پیدا نمیشه . همونطو که گفتم مطالب زیاد هستند و دسترسی به منابع پربار از توی تاپیک ها کاری بسیار دشوار هستش .
دوم ، قصد جسارت ندارم ، اما میخوام بیشتر تلاش بشه تا نخبه های انجمن حفظ بشن ، هرچند میدونم که همه گرفتاریهای خاص خودشون رو دارند و نمی تونن تمام وقت خودشون رو پای اینترنت صرف کنند ، اما تا حد امکان تلاش بشه تا نیروهای تازه کار توسط این نخبه ها آموزش ببینند ( توسط مشاوره هاشون ، تاپیکهای جدید و اخبار و ترجمه های بروزشون )
کم کاری توی قسمت انجمن برنامه نویسی به وفور دیده میشه که که این انجمن الان چند وقته که فقط توسط جناب Ravegoat اداره میشه که به شخصه بهشون تبریک می گم که تا جائی که میتونن کمکشون رو دریغ نمی کنن . پیشنهادم استفاده چند کاربر فعال برای این سمت هست تا وقتایی که ایشون در انجمن نیستند این قسمت بدون جواب نمونه .
قسمت موبایل که چند وقتی بود بطور کل میشه گفت غیر فعال شده ، اما توسط دوستمون آقا پرهام اخبار موبایل به جریان افتاده که اگه مثل قسمت سخت افزار کامپیوتر نقد و بررسی هم داشته باشه به نظرم خیلی خوب میشه .
قسمت انجمن لپ تاپ که به کل تعطیله و دلیلش هم خب می دونم همکار انجمن این قسمت تو خدمت سربازی هستند ولی سعی بشه که این قسمت هم کاربر فعال جذب کنه تا سئوالات بدون جواب نمونه.
قسمت عکس و عکاسی فعالیت مناسبی داره .
قسمت اورکلاک اگر کمی آپدیت بشه ( که بازهم میدونم مشغله مدیران این قسمت زیاده ) و با مطالب جدید بروزتر بشه که خیلی زیادتر بار علمی انجمن بالا میره.
قسمت گیم و آموزش بازیهای آنلاین بدون استفاده مونده چون نظارتی روش نیست و تمامی تاپیک ها بدو پاسخ میمونه که بازهم طلب کاربران فعال رو داره .
انجمنهایی که تا الان تو ذهن بود و مطالبی روکه تا الان حضور ذهن داشتم بیان کردم .
با تشکر از آقا شهریار عزیز که این قسمت رو ایجاد کردند.
Bookmarks