سلام
تشکر از زحمات شما جهت راه اندزای سایت با طراحی جدید
مطلب باتری لپ تاپ رو میخونم از سایت اصلی.
هر چه کلیک میکنم یک صفحه دیگه نشون میده
از گزینه next استفاده کردم بعد از 4 صفحه باز next می زنم میاره من رو صفحه اول
|
خب داخل صفحه یه منو کشویی داره که میتونید از اون تو صفحه مورد نظر رو انتخاب کنید اگر next کار نمیکنه
Fastest in Iran
iranch (10-12-12)
سلام دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از فهرست مطالب هم که تست میکنید همین طور هست ؟
شاد باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
iranch (10-12-12)
سلام
اتفاقا nEXT بهتره اون منو کشویی صفحه 2 هم برام نشون نداد و اون هم عمل نکرد تا بتونم مطالب بخونم
Shahryar (10-12-12)
دوستان عزیز با گوشی میخونید یا با کامپیوتر و با چه مرورگری ؟ میشه اسکرین شات بگذارید تا بتونیم ببینیم مشکل چیه اون من اون مقاله را تست کردم مشکلی توی صفحه بندی وجود نداشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
iranch (10-12-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبی اقا؟
با فایرفاکس نسخه 17 و لپ تاپ 14 اینچ
والا عکس فایده نداره. چون تا کلیک کنم اون منشو کشویی می پره
الان از منو کشویی قسمت دوم(بعد از فهرست مطالب) وقتی کلیک کنیم برمیگیرده باز فهرست مطالب
Shahryar (10-12-12)
|
دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک جایی توی مرورگرتون مشکل وجود داره ، من دوباره با فایرفاکس 17 هم چک کردم و این مشکل وجود نداشت . پیشنهاد میکنم با کروم تست کنید ببینید باز هم این مشکل را دارید ؟
باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks