سلام
چطور میشه به مطالب جدید و قدیم سایت دسترسی داشت؟
به عنوان مثال لینک زیر در قسمت مادربورد من فقط 2 تا مطلب مبینیم.آیا تنظیمات خاص دارد؟
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ar...es/motherboard
|
سلام دوست عزیز ؛
مطالب مهم سایت قدیم به سایت جدید منتقل شدند که این مطالب شامل مقالات ، بررسی محصولات ( محصولاتی که قدیمی نبودند ) و اخبار و گزارشات مهم بوده و در سایت قدیم صرفاً مطالب قدیمیست که ارزش چندانی ندارند . برای همین دسترسی به اون ها صرفاً از طریق موتور های جستجو امکان پذیر هست و در صورتی که مطلب خاصی مد نظرتون هست به صورت site:shahrsakhtafzar.com keyword در گوگل جستجو کنید با لغتی که میخوایند .
شاد باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
life24 (13-01-13), M A H R A D (16-01-13), Rezasam1 (13-01-13)
سلام
آیا انکام آوردن اکثر مطالب سایت قدیم به جدید وجود دارد؟
به عنوان مثال من قسمت مادربورد رو میزنم و شاید مطلب خاصی دنبالش نگردم اما آموزش جالبی داده شده و میرم میخونم و خیلی سودمند بوده برام.
اما این طوری شاید دنبال کلمه و مورد خاصی نباشم و هرگز نتونتم اون مطالب خوب ی که دوستان در سایت گذاشتند را پیدا کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (13-01-13)
دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش ها و مقالات مفیدی که تاریخ زمانشون نگذاشته بوده به سایت جدید منتقل شدند .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
life24 (13-01-13), M A H R A D (16-01-13), Rezasam1 (13-01-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks