دوباره من نمی تونم وارد سایت بشم فکر کنم این دفعه دیگه سرور IP های ISP منو بسته
89.165 مال ISP من هست اگر امکانش هست یک نگاهی بیندازید
کاربر شهرسختافزار
دوباره من نمی تونم وارد سایت بشم فکر کنم این دفعه دیگه سرور IP های ISP منو بسته
89.165 مال ISP من هست اگر امکانش هست یک نگاهی بیندازید
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
دوست عزیز این مشکل رو فکر میکنم فقط شما داشته باشی به این دلیل که کسی فعلا مشکل شما رو نداره یعنی به ما اعلام نکرده این موضوع رو
با اینحال اگر باز هم مشکلی داشتی عنوان کن
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا منم دچار همچین مشکلی شدم.
باید حتما با پروک*سی بیام.
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
عضو VIP شهرسختافزار
تو این 1 ماهه اخیر منم 3 روز پیش همچین مشکلی داشتم . همه سایتها راحت باز میشد جز پی سی نتورک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! که 3 ساعت بعدش درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . دوستان بعضیا از جمله MICRON تو سایت بود ولی من نمیتونستم بیام.گفتم آخی که دیگه باید واسه همیشه با پی سی نتورک خداحافظی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .ولی خوشبختانه درست شد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لطفا بررسی کنید و ببینید مشکل از سرور هست یا ISP ما ؟
M A H R A D (16-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دستتون درد نکنه باز شد
|
|
कभी हार
رضا جان ما هیچ کاری انجام ندادیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوالی اون وقت ها که باز نمیشه چه اروری میده ؟ این چیزی که شما میگید یا مربوط به فایروال سرور هست یا حجم زیاد روی سرور یا میخوام ببینم مال کدوم هست . اروری آیا میگیرید یا روی Waiting for ... میمونید ؟
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
Not Found
اگر اینطور هست یا خود سرور متوجه شده رفع کرده و یا ISP من متوجه شده و IPهای مسدود را باز کرده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks