بله میتونی انتقال بدی
به باید روشن باشه
اگه از ویستا استفاده میکنی خودش میشناسه دو تا کامپیوتر رو
اگه از ایکس پی بذار رو اتوماتیک ای پی اگه پیدا کرد که چه بهتر اگه نه باید ای پی دستی وارد کنی
در کل خیلی راحته یکمی ور بری میتونی پیدا کنی راهشو
کاربر شهرسختافزار
من دو کامپیوتر دارم که میخوام اونا رو به هم شبکه کنم
یکیش قدیمی هست و باید کارت شبکه بخرم
اما جدیده خودش روش جای پورت شبکه رو داره
حالا چند سوال خدمت شما دوستان دارم:
ایا با شر کردن میتونم اطلاعات رو از یکی به دیگری انتقال بدم؟
من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم ایا برا استفاده اینترنت با ید کامپیوتری که روش کارت وایرلس نصبه حتما روشن باشه و از اونجا وصل بشم؟
اموزش شبکه کردن رو میخوام هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
بی زحمت اگه امکان داره منو راهنمایی کنید
|
|
بله میتونی انتقال بدی
به باید روشن باشه
اگه از ویستا استفاده میکنی خودش میشناسه دو تا کامپیوتر رو
اگه از ایکس پی بذار رو اتوماتیک ای پی اگه پیدا کرد که چه بهتر اگه نه باید ای پی دستی وارد کنی
در کل خیلی راحته یکمی ور بری میتونی پیدا کنی راهشو
mohsen_star (25-07-08)
کاربر شهرسختافزار
اگر امکانش هست با فونت متعارف توضیحات بیشتری بدهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منظور شما درست متوجه شدم
شما مودم وایرلس دارید و می خواهید اینترنت را شیر کنید و همچنین با استفاده از همین مودم به صورت وایرلس با سایر کامپیوترها اطلاعات شیر کنید ؟
mohsen_star (26-07-08)
کاربر شهرسختافزار
من کارت یا همون مودم وایرلس دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام کل اطلاعات روی دو کامپیوتر رو بعلاوه اینترنت شیر کنم
ایا برا انتقال دیتا از یه کامپیوتر به دیگری باید حتما هر دوتا روشن باشن؟
برا استفاده از اینترنت با ید حتما کامپیوتری که مودم رو شه روشن باشه؟
این لینک خارجی رو دیدم اما من از این تنظیمات برا وایرلس استفاده کردم
در کل نتونستم ازش چیزی بفهمم
بله حتما برای استفاده از قابلیت های شبکه باید هر دو PC روشن باشن (خاموش باشه یکی هاردش کار نمیکنه که بخواین بهش چیزی منتقل کنین)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تنظیمات شبکه زیاد به خودتون سخت نگیرین معمولا برای 2 تا PC که با یه کابل به هم وصل میشن احتیاجی به تنظیمات IP و اینا نیست مگر در موارد خاص که اگر راه اندازی کردین دیدین به مشکل خوردین یه چندتا عکس میذارم و تنظیماتش رو بهتون نشون میدم حالا شما روش معمولیش رو امتحان کنید تا بعدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen_star (26-07-08), OverMind (09-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر منظور مشا متوجه شدممودم شما باید یکی مثل این باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار اصلی این مودم شیر کردن اینترنت هست که به سادگی و بدون تنظیمات پیچیده این کار را انجام می دهد
فکر کنم منظور شما از سوال دوم این باشه که مثلا اگر دو تا لپ تاپ بخوان فایل شیر داشته باشند لازم هست که کامپیوتری که با کابل اترنت وصل شده است روشن باشه ؟
در پاسخ باید بگم که کافی هست فقط دو کامپیوتری با هم قرار است تبادل اطلاعات داشته باشند روشن باشد فرقی نمی کنه که نحوی اتصالشون با مودم بیسیم باشه یا با RJ-45
برای استفاده کردن از اینترنت لازم نیست کامپیوتری به غیر از کامپیوتر شما روشن باشه نحوی اتصال با مودم اولویتی را ایجاد نمی کند
این مودم ها به خالی اتوکانفیگ بودشون خیلی ساده نصب می شوند بخصوص برندهای قوی D-Link و Planet
mohsen_star (04-04-09)
کاربر شهرسختافزار
من دو کامپیوتر دارم که میخوام اونا رو به هم شبکه کنم لطفا راهنمايم كنيد
شما یه کابل کراس تهیه کن بقیش را مرحله به مرحه برات توضیح میدم.
mohsen_star (04-04-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام .من دوتا سیستم رو شبکه کردم .حالا می خوام درایورهارو در دو سیستم شیر کنم اما نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم. امکانه توضیح کاملش براتون هست؟
اگه کمک کنید ممنون می شم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (06-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks