Bahador (24-06-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من می خوم بین چند تا (مثلا 2 یا 3 یا ...) کامپیوتر شبکه وایرلس راه بندازم...
همه ی کامپیوتر ها وایرلس دارن...
دیگه چه چیزایی لازمه؟
برای گیم های تحت شبکه می خوام...
بعدش هم بگید باید چکار کنم...
تنطیمات رو چطوری انجام بدم؟
برای کام سرور چه چیزایی لازمه؟
برای کلاینت ها چی لازمه؟
آخرین ویرایش توسط penguinsjr در تاریخ 24-06-09 انجام شده است
Bahador (24-06-09)
|
|
اتفاقا من هم قصد داشتم همچین سوالی رو بپرسم.
من هم میخوام توی یه مجتمع بزرگ که 132 واحد داره و حدس میزنم 50 واحد Wireless بخوان همیچین سیستمی رو راه بندازم.
مجتمع شامل 5 بلوک 6 طبقه میشه (یکی از بلوک ها 7 طبقه هستش)
لطفا قیمت حدودی و چیزای لازم رو لطف کنید بهم بگید
Failure is not an option
مدیر بازنشسته
دوستان اگر توی تهران هستین من آشنا دارم برای راه اندازی شبکه وایرلس .. البته میدونین که هزینه راه اندازی و تجهیزات وایرلس یه کم گرونه ... اطلاعات اون شرکتو براتون پیام خصوصی گذاشتم
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 25-06-09 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
نه داداش من توی اصفهان هستم.یعنی چی گرون؟ منظورم اینه که حدودا چه قیمت میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
SSA Super V.I.P
بهادر جان ، والا من تخصص ندارم توی این کار ، یعنی انجام ندادم تا حالا ، از امیرعلی ( TheGame ) سوال کن ببین بلده یا نه ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
بهادر جان شما می خواین همگی به طور همزمان به اینترنت وصل باشین؟؟
جوابو بدین تا کارهای لازم رو براتون توضیح بدم
Bahador (27-06-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازم سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط penguinsjr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنید که من واسه گیم های تحت شبکه می خوام نه اینترنت...
حالا میشه بگید چیا لازمه؟
بعدشم بگید تنظیمات نرم افزاریش چجوریه؟
کاربر شهرسختافزار
کسی نبود جواب بده؟
Bahador (27-06-09)
من با The Game صحبت کردم.اطلاعاتش خوبه.برو توی پروفایلش باهاش صحبت کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط penguinsjr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
penguinsjr (27-06-09)
کاربر شهرسختافزار
اگه سیستم کابل تلفن مجتمع از یک محل خاص توزیع میشود پیشنهاد میکنم adsl راه اندازی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه که نه بایستی جزئیات بیشتری رو شرح بدی
Bahador (28-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks