سلام ، من یکی از دوستام یک بچه 12 ساله داره ، نمیخواد همیشه وصل به اینترنت باشه ، از طرفی هم نمیتونه رمز مودم رو هر دفعه عوض کنه .
می خواستم ببینم راهی هست که یه نفر رمز مودم رو داشته باشه اما هر موقع که اجازه بدی بتونه از اینترنت استفاده کنه ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام ، من یکی از دوستام یک بچه 12 ساله داره ، نمیخواد همیشه وصل به اینترنت باشه ، از طرفی هم نمیتونه رمز مودم رو هر دفعه عوض کنه .
می خواستم ببینم راهی هست که یه نفر رمز مودم رو داشته باشه اما هر موقع که اجازه بدی بتونه از اینترنت استفاده کنه ؟
|
|
ata-gh (15-01-16)
کاربر شهرسختافزار
نمیشه یکمی بیشتر راهنمایی کنین ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه رو لپ تاپ برنامه ای نصب کرد که از اونجا اینترنت رو در دسترس قرار داد ؟ یعنی هات اسپات بشه لپ تاپ ولی درست کار کنه ، قطع و وصل نشه .
توضیح کامل
کنترل زمان دسترسی به اینترنت
ata-gh (15-01-16), fernaspe (16-01-16), M3RS4D 50062 (15-01-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشین این لینکی که گذاشتین ، آموزشی که گذاشته مربوط به تنظیمات مودم های قدیمی tplink هست و مودم موجود تنظیماتش با این فرق می کنه و تمام قسمت هاشو زیر و رو کردم اما پیدا نکردم ، میشه راهنمایی کنین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نرم افزار Salfeld Child Control هم امکانات خوبی رو در اختیار والدین قرار میده .
قابلیت اجرا بر روی تمام سیستم های ویندوز
- تعیین کاربران مجاز به دسترسی به کامپیوتر
- امکان تعیین محدودیت های زمان، یا روزانه و یا برای روزهای هفته
- قابلیت تعیین خاموش شدن کامپیوتر برای هر ساعت از هر روز هفته
- امکان تعیین قطع شدن اینترنت برای هر ساعت از هر روز هفته
- تعریف محدودیت زمان اینترنت، در هر روز و یا در این هفته
- تعریف "unwanted" محتویات اینترنت با کلمات کلیدی
- توانایی تعیین محدودیت های زمانی به صورت جداگانه برای هر فایل EXE
- غیر فعال کردن تنظیمات سیستم اصلی
- حالت مخفیکاری و ساخت برنامه نامرئی برای کاربران خود
- Whitelist EXE> تعریف برنامه های مجاز کودک شما
- Whitelist Internet> تعیین آدرس های اینترنتی مجاز به استفاده کودک شما
- آگاه شدن از طریق ایمیل
- وارد و خارج کردن دستورات برای به اشتراک گذاری با دیگر رایانه های شخصی
- پشتیبانی از دامنه و کار گروه ها
- سفارشی ساختن پیام های اخطار خود (به عنوان مثال زبان های غیر انگلیسی)
- و ...
|
|
ata-gh (20-03-16)
کاربر شهرسختافزار
tp link -- TD-W8951NDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکسری گزینه ها رو میتونید از طریق MANUAL پیدا کنید . اگر پیدا نکردید اعلام کنید تا فردا چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (20-03-16), M3RS4D 50062 (21-03-16)
کاربر شهرسختافزار
منوال که هیچی ، وارد مودم هم که شدم همه جاشو گشتم ، این گزینه های زمان بندی رو اصلا پیدا نکردم ... اگه فردا وقت داشتین ممنون میشم راهنمایی کنید . مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks