با سلام
من دقیقا همین کار را در خانه بین دو سیستم انجام داده ام و جواب گرفته ام.
البته ابتدا باید اطمینان حاصل نمایید که هر دوسیستم دارای پورت شبکه (RJ45) هستند. اگر بر روی یکی از سیستمها این پورت وجود ندارد باید یک کارت PCI به صورت جداگانه تهیه بفرمایید.
در مورد کابل مورد نظر هم باید عرض شود که این کابل با نام کابل Data یا کابل شبکه معروف هست و در انواع مختلفی در بازار در دسترس هست کابل مورد استفاده من Belden بوده که از برندهای خوب محسوب میشود (از نوع Cat5e).
البته ابتدا باید مشخص نمایید سیستمها در چه فاصله ای از هم قرار دارند چون در صورت زیاد بودن فاصله شما باید از سوئیچ استفاده کنید تا در انتقال اطلاعات در طول سیم دچار مشکل نشوید.
برنامه خاصی مورد نیاز نیست و شما میتوانید از طریق ویندوز به راحتی اشتراک گذاری را انجام دهید ضمن اینکه میتوان بازیهایی را که دارای قسمت LAN هستند و این قسمت در آنها فعال است را به صورت شبکه در این دو سیستم به اجرا در آورد و لحظات شادی داشته باشید. شخصا Kane Wrath را در شبکه امتحان نمودیم و بسی کیفور شدیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من برای شروع تعیین فاصله بین دو سیستم هست تا دوستان بتوانند بهتر راهنماییتان کنند.
باتشکر

Bookmarks