من می خوام بدونم سرعت سند و ریسیوم چنده؟
من در شبکه محلی هستم و با مودم ADSL وصل هست به سوئیچ باید از چه طریقی آنالیز کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید !
من می خوام بدونم سرعت سند و ریسیوم چنده؟
من در شبکه محلی هستم و با مودم ADSL وصل هست به سوئیچ باید از چه طریقی آنالیز کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید !
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
چند تا راه داره اول شما به سایت www.speedtest.net برید و در اونجا یه تست بگیرید این سایت بر تعریف پهنای باندتون به شما می گه چه مقدار استفاده در یم محل به محل دیگر می کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V_GHOLIPOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما می تونید به مدت یک ساعت یک فایل رو برای دانلود بگزارید میزان ریسیو رو + میزان سند تقسیم بر 3600 کنید اون موقع حداکثر توانای دانلود بر 1 ساعت شما به صورت میانگینم بدست میاد
موفق و پیروز باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
Mehdi_Full (03-03-09), V_GHOLIPOR (03-03-09)
کاربر شهرسختافزار
اگر کانکشن ppoe روی pc بسازی برخی کانکشن های آماده هستند که سرعت لحظه ای و حجم send&recive رو بهت میده
مثل http://www.smartispbilling.com/downl...eatorV1.03.zip
کافیه با این کانکشن وصل بشی روی خود کانکشن بهت گراف میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtbirir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب چه طوری کانکشن بسازم؟
کاربر شهرسختافزار
کلا کنترل سرعت رو واسه چی می خواهی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtbirir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون می خوام ببینم چه قدر کلاه سرم میره !
این سرویس پرووایدرا سرویس درست تو ایران نمیدن !
برا همین !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بهترین کار تست دانلود با dap از ftp های سریع هستش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks