یعنی اشتباه زده بود ؟ خخخخخخخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اشتباه زده بود ؟ خخخخخخخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
|
|
آره به خدا.نمی دونم والله.شاید سرور isp ما واسش حبس بریدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدا از شوخی شاید ساختمونهای اطراف این زندان حشمتیه باشه.من تهرانی نیستم اما تا جایی که می دونم اصلا زندان حشمتیه خیابون لاله زار نیست.
شایدم دو تا زندون حشمتیه داریم.
ای ول اینبار داره دقیقا خونمون رو نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .نمی دونم چی شده که درست شده.شاید چون سری قبل گزینه update ip location رو کلیک کردم حالا اینبار درست شده!!!!تا حالا ندیده بودم خونه کاربر رو نشون بده.
دوستان هم از این سایت استفاده کنند و بگن خونشون رو نشون میده یا نه.
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...yipaddress.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks