اگر همه سیستم ها ویندوزهاشون با هم فرق داشته باشه بازم مشکلی پیش نمی یادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر همه سیستم ها ویندوزهاشون با هم فرق داشته باشه بازم مشکلی پیش نمی یادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (19-02-10), reza76622201 (23-02-10), ripek (23-02-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدو چهار تا سيستم رو شبكه كرديم كه فقط سيستم من ويندوز 7 روش نصبه و حالا من در قسمت NETWORK PLACE چهار كامپيوتر ديگر رو دارم ولي اون 3 كامپيوتر كامپيوتر منو رو ندارن البته در همون ابتدا يكي از سيستمها سيتم منو ميشناخت ولي الان ديگه نميشناسه . در اكس پي سيستم خودم امتحان كردم ميتونن شناسايي كنن . در سيستمهاي اكس پي چون قسمت SHARED DOC در MY COMPUTER است به راحتي براي هم شناسايي مي شن و امروز هم كه تازه يه سيستم رو وصل كرديم اون هم سيستم منو ميشناسه در قسمت VIWE WORKGROUP . ولي وقتي مي خواهم به قسمتهاي SHARE شده سيستم خودم از اون سيستم دسترسي داشته باشم يوزر و پسورد مي خواد در حالي كه من اصلا يوزر و پسورد براي سيستم ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشكر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
برای هیچ کدوم از سیستم ها یوزر وپسورد نگذاشتین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (22-02-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون جواد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه پسوردي نگذاشتم اما در قسمتي از ويندوز 7 هست كه چون الان ويندوز 7 رو روي اين سيستم ندارم يادم نمي ياد دقيقا اسمش چي بود كه چند جا پسورد خودش مي خواست انگا يه قسمتي براي HOME GROUP خانگي . يا گزينه اي مثل به اشتراك گذاري MEDIA STREM . كه با فعال كردن فكر كنم انتقال فايلهاي مديا پلير امكان پذير ميشه
و اما مشكل رو سيستمهاي ديگه هستند كه اصلا كامپيوتر منو نمي شناسن كه حتي پسورد بخوان
تونستم عكسها رو فردا براتونمي زارم
Comodo Internet Security
ripek (23-02-10)
کاربر شهرسختافزار
چک بکن ببین سیتم ها همدیگر رو ping میکنن؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. شما بايد روي تمام سيستمهاتون به لحاظ امنيتي User Administrator تعريف کنيد و روشون پسورد بزاريد. اينجوري هم امنيت بالا ميره و هم مشکل مرتفع ميشه.
K1LOU (23-02-10)
کاربر شهرسختافزار
با تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي من اين دستور ping رو يادم رفته چطور بايد انجام بدم
با تشكر
Comodo Internet Security
Start -- > Run --> Type CMD
بعد از باز شدن صفحه Command Prompt باید دستور را به این شکل وارد کنید :
Ping IP Adress
جای IP Adress باید آدرس IP مورد نظر خودتون رو بنویسید.
برای دیدن بقیه Option های دستور Ping بنویسید :
?/ Ping
موفق باشی ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
K1LOU (23-02-10), reza76622201 (24-02-10)
کاربر شهرسختافزار
با تشكر از همه بابت جواب دادن به سوال ها !
اما وقتي شما همه رو ميبينيد ولي كسي شما رو نميبينه يعني Firewall تون روشنه كه بايد خاموش شه ! و در مورد اينكه بايد user administrator بسازيد به هيچ وجه نيازي نيست و اصولا administrator ساختني نيست و نيازي هم نيست يه user رو membership كنيد.
در ضمن تعدادي از آنتي ويروس ها هم هستند كه مثل firewall عمل ميكنن . بهتره اگه آنتي ويروس دارين چند لحظه disable كنيد كه ping جواب بده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks