با سلام خدمت دوستان
راستش یک شبکه وایرلس دارم که حدود 7 تا سیستم عضو هستن البته این شبکه به صورت workgroup هست
حالا نرم افزاری رو می خوام که باهاش بتونم نزارم مثلا یک سیستم درست وسط وقت کاری فایل دانلود نکنه و یا همچین نظارتهایی
با تشکر از دوستان
با سلام خدمت دوستان
راستش یک شبکه وایرلس دارم که حدود 7 تا سیستم عضو هستن البته این شبکه به صورت workgroup هست
حالا نرم افزاری رو می خوام که باهاش بتونم نزارم مثلا یک سیستم درست وسط وقت کاری فایل دانلود نکنه و یا همچین نظارتهایی
با تشکر از دوستان
Comodo Internet Security
|
K1LOU (24-04-12), mohamad70 (23-04-12), P A R H A M (24-04-12), Rezasam1 (24-04-12)
با سلام و تشکر از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک دانلودی از net support دارین ؟
راستش من میخوام نرم افزار روی سیستم من نصببشه و با اون بتونم کنترل کنم یعنی اگه یکی شروع به دانلود کردم بتونم متوقف کنم . البته یک جا دیدم نرم افزاری روی سرورشون نصب بود که تا یکی شروع به دانلود می کرد خودش اتومات سرعت دانلودش رو خیلی کم می کرد تا طرف پشیمون بشه از اون دانلود با اون سرعت
همچنین روی صفحه یک برنامه باز بود که نشون میداد الا بیشترین استفاده از اینتنت رو کدوم شخص داره
یا در کافی نتشون می تونستن تموم کاربرها رو کنترل و حتی اینترنت سیستمش رو قطع کنن
در این مورد بیشتر توضیح می دین . چه جور برنامه ای هست از کجا باید بگیرم . و ...اید آیزا و پلاگین های آیزا رو نصب کنین
با تشکر
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 24-04-12 انجام شده است
Comodo Internet Security
سلام .
این لینک داونلود رو ببینین : http://p30download.com/archives/internet/network/download_net_control_2_full/
* البته چون سرعت نتم کمه ورژن جدیدش رو پیدا نکردم .
آیزا (ISA) در اصل یک فایروال هست که روی سیستم عامل ویندوز سرور نصب میشه . کارش هم مدیریت امنیت هست . اما روی اون پلاگین هایی نصب میشه که توسط اونها میتونین به صورت اتومات مدیریت پهنای باند و میزان مصرف یوزرها رو تعیین و یا محدود کنین .
مثلا هر یوزر در هر روز فقط 10 مگابایت از اینترنت و با سرعت مثلا 10 کیلو بیت استفاده کنه ! اما تنظیماتش کمی پیچیده هست .
K1LOU (24-04-12), mehrdad_ab (24-04-12), P A R H A M (24-04-12), pedram_khan (27-01-14), Rezasam1 (24-04-12)
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این net control با net support فرق می کنه که
من net support رو سرچ کردم و به سایت زیر رسیدم اصلا نمی دونم چیزی که پیدا کردم برنامه مورد نظر شما بوده یا نه
موندم منظورتون همین نرم افزار بود یکیش رو به اسم net support dna دانلود کردم که بعد از اجرا هم دیفنس کومودو بهش گیر داد و هم نورتون انتی ویروس . اخرش هم نصب نشد روی سیستم
حالا کدومش بهتر هست و بیشتر به دردم می خوره ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
بله ، همین برنامه هست .
اما شما باید نسخه Manager رو داونلود کنین . یعنی این وبسایت : http://www.netsupportmanager.com/
Rezasam1 (24-04-12)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks