منتظر لطف اساتید گرامی هستیم....
درود به اساتید گرامی
یک آتلیه با شبکه کراس 1000 (هم کابل کراس 1000و هم کارت شبکه ها 1000 ،فاصله ازهم 30 متره) موجود است ، الان یک سیستم دیگه میخوام اضافه کنم که به طبع سوییچ هم باید اضافه بشه (1-سوییچ چی بگیرم؟)
2-می خواستم ببینم سرعت شبکه پایین میاد ؟ (تا الان یک سیستم از منبع اصلی سرویس می گرفت اما سیستم جدید که اضافه بشه انگار از منبع، 2 سیستم سرویس میگیرد ،منظورم به طور همزمانه )
بدیهی است که کار با فایلهای حجیم و تمام بار هم روی شبکه است
3- اینطوری بهتر است شبکه کنم یا هرکدوم رو جداگانه با سیستم اصلی کراس ببندم؟ (انگار 2تا کارت شبکه و سیم جداگانه)
4- مشخصات پرفرمنس در سرعت شبکه تاثیر داره ؟( رم و سی پی یو و.....)
ممنون میشم از آموزه هاتون
|
منتظر لطف اساتید گرامی هستیم....
درود بیکران بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spenteman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای شبکه کردن 3 کامپیوتر با درکی که از نیاز شما داشتم که ظاهرا یکی از سیستمهاتون به عنوان فایل سرور ( شما به عنوان منبع اصلی نوشتید ) بهتر میدانم به جای سوئیچ از یک کارت شبکه استفاده کنید
در این حالت دو کابل مختلف دو لینک جدا برای دریافت سیستمها ایجاد میکنند
البته عامل محدود کننده در این حالت پهنای باند شبکه نبوده بلکه این هارد سیستم اصلی است که گلواه میگردد
پیشنهاد میکنم اگر حجم فایلها سنگین هستند حتما از سیستم رید استفاده کنید ( اگر حجم آرشیو کم است از ssd )
در مورد سئوال 4 : پهنای 1000 در شبکه به معنی 1000 مگابیت است که معادل 125 مگابایت در ثانیه می شود تقریبا تمامی پلتفرمهای بروز میتوانند این میزان اطلاعات را بدون مشکل از خود عبور دهند به شرط آنکه هارد دیسک آن سیستم هم توان لازم را داشته باشد
به طور کلی به شرط اینکه سیستمها خیلی قدیمی نباشند جواب سئوال 4 منفی است
اگر قسمتی را خوب توضیح ندادم یا نکته مبهمی وجود داشت بفرمائید تا با کمال میل توضیح دهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سپاسگذارانم
همه چیز واضح بود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks