همون گزینه که انتخاب شده درسته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون گزینه که انتخاب شده درسته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (08-11-15)
|
|
نمیدونم چرا بسته 900 تومنی همراه اولو گرفتم و جند مگ دانلود با مودم کردم ولی برای اطلاع از حجم زده بود که حجم شبانه و روزانه 0 مصرف کردید نکنه این مودمه 3 جی همراه اولو نمیشناسه و اشتب 2 جی رو میزنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
کاربر شهرسختافزار
دوست من اول بگم از مودمتون نباید انچنان انتظار معجزه داشته باشین چون اصلا برندش مشخص نیست بعد الان مشکل اصلیه شما چی هست اگه تنظیمات مشکل دارین که تنظیماتش درست قسمت سرچ شبکه باید روی auto باشه ونوع شبکه هم only umts تو سیمکارتای مختلف هم همین تنظیمات رو بذارید یا به صورت دستی خیلی راحت تو سایتش راهنمایی کرده میتونید استفاده کنید الان تو پست 12 اون شاتی که گذاشتی چه سیم کارتی هست سرعتش بدک نیست مگه شماچه سرعتی رو مد نظر داشتین قبل از این تو تاپیکهای دیگه هم دوستان هم خودم گفتم بهتون اولین چیز و مهمترین چیز پوشش مناسبه اپراتور تو اون مکان که هستید باید مد نظر قرار میدادید به صرفه اینکه کلمه ی 3g در کنار انتن مودم نمایش داده میشه منوت به پوشش خوب نیست میزان انتن دهی اپراتور .میزان پهنای باندی که تو منطقه ی شما هست و همچنین نوع مودمی که استفاده میکنید همه توی سرعتی که در نهایت دریافت میکنید نقش داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (08-11-15), M3RS4D 50062 (08-11-15), maysamsina (08-11-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدوالله بنده این مودم قرض کرفتم برای تست . وایکنه با سونی زد 2 خط 4g رو تست زدم ظهر. بهم سرعت دانلود 1 مگ داد با ایکنه میکن 4g هنوز درست راه نیوفتاده . حال با خط 3g خودم دارم تست میزنم ولی سرعت200 تا بیشتر نمیده یا از مودم اه شایدم پوشش . ولی خب اگر از پ.شش باشه 4 جی رو سرعت پایین میده . مودمش مارکش انگار متفرقه و میکه 4 سال پیش گرفته / نمیدوتنم اشکال از چی اه ؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید یکبارم همراه اول و ایرانسل رو با 3g تست کنم البته با گوشی دیکه یا شایدم مودم دیکه . اگر با گوشی سرعت داد یعنی اشکال از مودم رفیقمه و...... ولی تعجم چرا 4 جی رو خوب داد سرعت . ولی 3 جی رو ن ؟؟؟
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
کاربر شهرسختافزار
به نظرم شما بایه گوشیه دیگه 3g رو چک کنه ولی همون مشکل از مودمه باید باشه ولی تو دانلود اگه 200 kb بهت سرعت میده سرعت بدیهم نمیده دیگه اپراتورهای ما اینجورین دیگه الان انتن داری یه دفع میبینی فردا نداری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (08-11-15)
دیشب و امروز بنده با ایرنسل و همراه 600 تا رو دانلود زدم البته متغیره . ولی نمیدونم چرا 1 مگ نمیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شرایط آب هوایی تاثیر داره دیروز هوا بارونی و رعد برق و ابری بود ؟؟؟ فکر کنم از مودم نباشه شاید از پوشش باشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img2.shahrsakhtafzar.com/imag...8981682586.jpg
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله دوست من میتونه از آب و هوا و حتی پوششم باشه و این هم طبیعی هست شما زمانی که می خواهید از اینترنت رادیویی و بیسیم استفاده کنید باید به این مشکلات حتی قطعیه انتن و اینترنت هم عادت کنید چون رویه کار اپراتورهای ما به همین نحوه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks