سلام.من میخوام یه مودم 2730u بخرم سری قدیمش(سیاه).جایی که قراره استفاده بشه شعاعش حدودا 15 متره و افقی هست.(فقط یه طبقه)چند تا دیوار هم که فکر کنم بتنی هستن سر راهش هست.آیا با این توضیحاتی که دادم این مودم مقدار آنتن دهی مناسبی برا من داره؟
سلام.من میخوام یه مودم 2730u بخرم سری قدیمش(سیاه).جایی که قراره استفاده بشه شعاعش حدودا 15 متره و افقی هست.(فقط یه طبقه)چند تا دیوار هم که فکر کنم بتنی هستن سر راهش هست.آیا با این توضیحاتی که دادم این مودم مقدار آنتن دهی مناسبی برا من داره؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیوار بتنی کمی روی فرکانس موثره باید تست بگیرید نشد باید رنج اکستندر تهیه کنید .
الان فهمیدم دیوار بلوکی هست.حالا از اون بگذریم.آنتن دهی 2740u قوی تره نسبت به 2730u؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر آنتن دهی فرقی ندارند . تا در محل تست نشه مشخص نمیشه وضعیت پوشش آنتن .چیزی نیست که من وضعیت محل استقرار مودم را حدس بزنم باید تست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اگه فرقی ندارن 2730u میگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amir.t.1261 در تاریخ 31-08-20 انجام شده است
سلام.من مودم رو گرفتم.البته برا دوستمه و پیش اونه.وقتی میخواد wi-fi رو تنظیم کنه میزاره روی wpa-personal خود به خود wps فعال میشه.و وقتی wps رو میزاره روی disable تنظیمات امنیتی بر میگرده روی none.اینو باید چی کار کنم؟در ضمن مودم سری قدیمی 2730 هست و تنظیماتش از اون قدیمیاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منوالش رو دانلود کنید . چک کنید فریم ویر جدید اومده یا نه . مدل های قدیمی عموما با اپ دیت فریم ویر بهتر میشن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks