دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiyg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که تو پست قبلی گفتم ، هدف من از لینک دادن شرکت پارس آنلاین فقط جهت شفاف سازی و بیان مثال بود . تو پست قبل تر هم گفنم شما از هرجائی که دوست دارین اینترنت بگیرین ، نه برای من یک ریالی منفعت داره ، نه ضرر !
حالا این مثال چند سئوال رو برای شما ایجاد کرده ،
سرعت های بالا برای مصارف اداری ارائه میشن و باید روی اونها کنترل بشتری به عمل بیاد برای همین آی پی اونها به صورت استاتیک (ثابت)ارائه میشه تا برای پیگیریهای لازمه ، سرعت عمل بالاتر بیاد .
اما ترافیکی که آی اس پی ارائه میکنه : منظور اینه که مثلاً اگر اینترنت یک ماهه خرید کردین در طول یک ماه یا 30 روز اجازه دارین شما به اندازه ای که مشخص کردن ، بر فرض مثال 2 گیگ ، دانلود داشته باشین ( این دانلود شامل باز کردن صفحات وب - تماشای آنلاین فیلم -برداشتن فیلم یا برنامه های حجیم یا کم حجم میشه). بیشتر از این مقدار ، اشتراک شما خاتمه پیدا میکنه و باید دوباره اشتراک جدید بگیرین.
پ.ن:
از ساعت 1 تا 6 صبح هم یه جوارائی اشانتیون محسوب میشه و شما هرچقدر که میخواین تو این بازه زمانی دانلود کنید ، چیزی از ترافیک شما کسر نیمشه .
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

Bookmarks