با وجود اینکه شاید جنبه تبلیغاتی داشته باشه ، اما برای پاسخ به سئوالتون نیاز به یه مثال داشتم ،سلام
خیلی متشکر از اقایان mehrdad_ab و AMD>INTEL :1. (35)
منظور من نه اینکه خیلی با سرعت بالا دانلود کنه نه یعنی اینکه مثلا با سرعت 256 چند دقیقه طول میکشه تا یه فیلم 350 یا 400 مگی رو دانلود کنم؟؟؟ با 512 چقدر؟؟؟
بعد ببخشیدا منظور از این جمله ی این فیلم رو هم که شما می گید مونده به سرعت سروری که ازش بار می کشید و م آی اس پی رو نفهمیدم اگرمیشه لطفا جواب هاتون رو یکم راحتر بگین. ( ماخیلی profsinoal نیستیم)
بعد اقا شما کلا چی پیشنهاد میکنید که از 100-120 بیشتر درنیاد؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تسکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تعرفه ی شرکت پارس آنلاینه که من ازش اینترنت ( ADSL2+)گرفتم . (( به شرکت ارائه کننده خدمات اینترنت هم ISP میگن ))
خودتون ببینید تا عیار قیمت با توجه به سرعتی که نیاز دارین دستتون بیاد .
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
ساده گفتم ، اما بخواد ساده تر بگم ، میشه این :
شما مثلاً فیلم یا برنامه ای که 400 مگابایت حجم داره رو باید از یه جایی دانلود کنید دیگه ، به اونجا میگن سرور
بسته به ترافیکی که ممکنه در راه انتقال اطلاعات وجود داشته باشه ، سرعت انتقال اطلاعات یعنی آپلود یا دانلود شما متفاوت خواهد بود.
خب این ترافیک یعنی چی ؟
یعنی اطلاعاتی که جابجا میشه، اون جائی که دارین ازش دانلود میکنید اون سایت یا به اصطلاح سرور ، پهنای باند وسیعی داشته باشه یا اینکه باند انتقال اطلاعات رو محدود کنه یا اینکه اون کانال ارتباطی کشش سرویس دادن همزمان به چندین کاربر رو نداشته باشه که این مورد توی بانک ها به وفور دیده میشه ( میگن سیبا قطعه یا جام یا ... )
حالا شما حساب کنید ، تو بالا هم گفتم با سرعت 256 کیلوبایت ، من در بهترین شرایط( چه خود اینترنت و چه خود سرور)سرعت 170-180 کیلوبایت دانلود داشتم .
حالا با یه حساب - کتاب میتونید بفهمید که 400 مگابایت فیلمی که شما در نظر گرفتین که به عبارتی میشه 409600 کیلوبایت توی چند دقیقه کامل میشه .
تقریباً توی 40- 45 دقیقه دانلود میشه

Bookmarks