سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiyg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-الان ADSL2+ ارائه میشه
1-مسلماً هرچقدر سرعت بالاتری خرید کنید ، سرعت دریافت اطلاعات هم بیشتر خواهد بود. پس به نظر من که بیشتر نظرتون روی دانلود در زمان کوتا هستش ، استفاده از 512 هست ( فکر نمی کنم برای خرید برای منازل مشکلی داشته باشه ) نه 128 - این فیلم رو هم که شما می گید مونده به سرعت سروری که ازش بار می کشید . تو بهترین شرایط من با سرعت 256 ، دانلود 170 - 180 داشتم . حالا خودتون حساب کنید ( چند وقتی هم هست که سرعت به صورت افتضاحی پائین اومده)
3-از هیچ کدوم ، شرکت های دیگه رو انتخاب کنید . بررسی کنید ببینید کدوم آی اس پی توی منطقتون بهتر جواب داده !
4-مودم انواع و اقسام داره . از حدود 23-24 تومن هست تا 70-80 تومن . بسته به بودجتون که میخواین هزینه کنید یکی رو انتخاب کنید . تفاوت اصلیشون در تعداد لن پورت ها - وایرلس و برند هست و تو رنج 25-40 DLink و Tplink و بالای اون Linksys و Asus پیشنهاد میشه .
پ.ن: این اینترنت های جدید مخصوصاً وایمکس ایرانسل به درد استفاده شما نمیخوره ، مبین نت هم بد نیست ( اگر در منطقه شما بخوبی خط میده میتونید استفاده کنید - اما به نظر من هیچ چیزی جای ADSL رو نمیده و اینها در مرتبه های دوم-سوم ... قرار می گیرن . )
خواهش می کنم .

Bookmarks