یه سیستم دست دو و سالم با همین قطعاتی که گفتید بدون مانیتور ، تقریبا چنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه سیستم دست دو و سالم با همین قطعاتی که گفتید بدون مانیتور ، تقریبا چنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مادربورد Gigabyte P61-S3-B3 LGA1155برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yaser.s16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده اینتل Core i3-2100
حدود 280
رم هم دو تا دو گیگ میشه 80 حدودا
yaser.s16 (25-05-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما ، بنده طبق گفته یه بنده خدا ، مودم رو ریست کردم ؛ پشت مودم ، یه سوراخه ریست داشت که با سنجاق ، حدود 10 ثانیه نگه داشتم و ولش کردم ، در کمال تعجب ، وقتی کانکت شدم ، با سیستم خودم ، سایتهارو باز کرد و سرعتشم بد نبود ، ولی متأسفانه وقتی دوباره Local Area Connection رو دیسکانکت کردم و مجدد کانکتش کردم ، دوباره مثله قبل شد و باز همونجور لود مداوم داشت و سایتی رو باز نمیکرد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این حساب مشکل از چی میتونه باشه ؟ اگه از سیستم می بود که هیچوقت نباید لود میکرد ، بعد از ریست مودم ، لود سایتها خیلی خوب بود ، حتی دانلود هم که گذاشتم تا یک مگابایت بر ثانیه هم رفت ، ولی وقتی دیسکانکت کردم و مجدد کانکت کردم ، دوباره مثله قبل شد ، دلیلش چی میتونه باشه ؟ تنظیمات خاصی نباید انجام بدم ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks