سلام؛
اگر شما هم اقدام به نقل و انتقال داده ها در بین یک شبکه محلی و در اینجا خانگی یا ادارات کوچک کرده باشید شاید با سرعت بسیار محدودی روبرو شده اید که فاصله بسیار زیادی با سرعت اسمی ذکر شده در مشخصات دستگاه ها دارد.
برای مثال من از یک مودم - روتر TP-Link TD-W8901G استفاده می کنم. مشخصات این مدل در زیر قید کردم:

ویژگی‌های بی‌سیم
  • استانداردهای بی‌سیم IEEE 802.11g, 802.11b
  • فرکانس قابل پشتیبانی2.4 گیگاهرتز
  • محدوده فرکانس2.4 تا 2.4835 گیگاهرتز
  • امنیت بی‌سیمSupport 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, Wireless MAC Filtering
  • قدرت انتقال(20dBm ( EIRP

که فکر می کنم طبق این استاندارد قابلیت انتقال داده با سرعت 50 مگابیت بر ثانیه را داشته باشد ولی در عمل و در یک شبکه محلی سرعت به 5 مگابیت هم نمی رسد!
یک مودم با استاندارد سری N نیز دارم که حتی با کارت اکسترنال سری N نیز نتوانستم سرعت بهتری کسب کنم.
در استریم کردن فیلم Full HD بر روی دیوایس دیگر مشکل ندارم! اما در انتقال داده ها کندی سرعت بسیار روی اعصاب است. به خصوص که در شبکه ما یک سیستم نقش انباریه دیتا (:دی) را بازی می کند.
باید ذکر کنم نه تنها در اتصالات بی سیم، بلکه در اتصالات کابلی هم همین مشکل وجود دارد ولی بسیار سرعت مناسب تر وبهتر است. ولی خب رفتن و نشستن کنار سیستم و انتقال داده ها کمی برای فضای یک شرکت و اداره نامناسب هست.

به نظرتان مشکل چیست؟!
سخت افزار؟ سخت افزار مناسب چیست؟
نرم افزار؟ چه نرم افزاری باید استفاده شود؟
کانفیگ شبکه؟
یا...؟
با احترام.