سلام.
من یک کامپیوتر قدیمی دارم که مدتی روش لینوکس نصب بود، اما اخیرا روش ویندوز 7 نسخه 32 بیت رو نصب کردم. از زمانی که ویندوز نصب شده، به محض اینکه کابل Ethernet رو از مودم به کامپیوتر متصل میکنم، چراغ های dsl و اینترنت روی مودم D-Link 2730u من خاموش میشه. بعد از اینکه سیم رو دوباره از کامپیوتر جدا میکنم، دوباره چراغ dsl چشمک میزنه و با تاخیر، چراغ اینترنت هم روشن میشه.
همون کابل رو به لپ تاپم که وصل میکنم، بدون هیچ مشکلی اینترنت رو میتونم استفاده کنم. بنابراین به نظر نمیاد مشکل از کابل باشه.
شک کردم که مشکل از درایور باشه. هم update driver توسط خود ویندوز از طریق device manager انجام دادم، هم از سایت Realtek یه دفعه درایور گرفتم و نصب کردم، و هم از سایت msi که تولید کننده مادربرد هست درایور گرفتم و نصب کردم. هیچ کدوم موثر نبودن.
چراغ کنار سوکت روی کیس کامپیوتر که کابل Ethernet بهش وصل میشه هم روشن میشه برای همین فکر نکنم مشکل از خود network adapter باشه.
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟ گفتنی هست که کامپیوتر قدیمی من وای فای نداره و بجز این کابل Ethernet فقط با کمک usb tethering از طریق گوشی میتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم که چون قراره کار های روزمره با این دستگاه انجام بدم، اینترنت رو مدام لازم دارم و استفاده مدام از گوشی برام هزینه بر و سخته.
Bookmarks