تو سایت سازنده درایور ویندوز 10 رو داشت یا درایور ویندوز دیگری رو نصب کردید ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
وای فای لپتاپ من مدتی هست که توسط بخشی از ویندوز 10 شناخته میشه . و توسط بخش دیگریش شناخته نمیشه
بارها درایورش رو پاک و نصب و جدید نصب کردم. ولی هیچکدوم افاقه نکرده.
لطفا راهنمایی بفرمایید. در تصویر زیر مشخصه که چه شرایطی هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
variable (13-12-15)
کاربر شهرسختافزار
تو سایت سازنده برای سال 2009 رو داشت. پیدا نمیشد.
از سایت DriverPack Solution ورژن ویندوز 10 رو نصب کردم .
اون درایورها درایور پک عامل هزار مشکل هستند . چون درایور ها را به زور خورد ویندوز میده . اگر درایور ویندوز 10 نداره بیخیالش شو . چون با درایور پک اون هم وای فای همین مشکلات پیش میاد . قطعه بسیار حساسی نسبت به درایور هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط variable برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خب میگید چیکار کنم؟ درایور رو uninstal میکنم. بعد ریستارت میکنم . خود ویندوز ده میشناسه تو دیوایس منیجیر
ولی باز نمیتونه باهاش کار کنه
وقتی درایور نداره درست هم کار نمیکنه با ویندوز 10برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط variable برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اخه وقتی ویندوز ده رو نصب کردم . میتونستم با وای فای کار کنم. الان مدتی هست که اینجوری شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks