AMD>INTEL (17-12-15)
سلام
خسته نباشید مخصوصا شما اقای amd > intel که همیشه مشکلات مارو حل میکتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت اینترنت من 512 kb مخابراتی قبلا من هیچ مشکلی با این نداشتم و الان هم با دستگاه های دیگه هم ندارم خیلی روان هست
رو کامپیوتر وقتی وصل میکنم موقع بازی انلاین هر 45 دیقه یه ساعت یه بار اینترنتش میپره
و موقع دانلود سرعتش 10 یا 20 kb اونم تیک میزنه یعنی گیر میکنه بعد میره
با فندق شکن رو همون 60 kb هست ولی تیک زدن رو داره موقعی که فندق شکن خاموش میشه به کل نت میپره
و وقتی که اینترنت قطع بشه و دوباره وصل بشه روی کامپیوتر اینترنت نمیاد تا وقتی که ریستارت کنی ولی وقتی توی بازی باشی اگر قطع بشه وصل میشه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 17-12-15 انجام شده است
آب زیر بنای سلامتی و حیات انسان است
در مصرف اب صرفه جویی کنیم
AMD>INTEL (17-12-15)
|
|
ویندوز 7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل کمبود کاراکتر باید اینجا چیزی مینوشتم
آخرین ویرایش توسط yas1717 در تاریخ 17-12-15 انجام شده است
انتی ویروسم کسپر اسکای توتال سکوریتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و فایر والم هم forknowx fire wall
البته انتی ویروس یکم دیر نصب شده یعنی ممکنه قبلا ویروسی شده باشه
وقتی اسمارت سکوریتی دارید . نیازی به نصب فایروال ندارید . این فایروال رو انیستال کنید . بعد سیستم و رجیستری با ccleaner اصلاح کنید . تداخل سیستم های محافظتی چنین مشکلاتی رو به وجودمیاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت گرم واقعا اصلا فکر نمیکردم مشکل از این باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جفتشون رو خاموش کردم درست شد
فایر وال خوب سراغ دارید که کار باهاش راحت باشه لیست برنامه بسازی که به برنامه ها قابلیت استفاده از نت رو بده یا نده
|
|
comodo internet security نصب کن . کنارش هم هیچی نصب نکن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
yas1717 (17-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks