Asus DSL-AC68U
امکان مد نظر شما رو دارد .
Best of all, downloading can occur 24/7 even with the PC off, and printers can be shared too
کاربر شهرسختافزار
52
سلام
با تشکر از راهنمایی هایتان
مقاله مربوط به روتز RT-AC5300 را در سایت تان خواندم (تقریبا تمام مقاله های علمی بجز بازی و گوشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو مطالعه می کنم). خیلی جالب بود. متاسفانه هزینه ـن با بودجه من که جور درنمیاد. آنچنان هم اهل گیم نیستم.
1- در مورد انتقال حجم بالای داده ها برای فیلم های HD و بالاتر این حد سرعت واقعا نیاز است؟ 1750 یا 1900 مگابیت بر ثانیه کافی نیست؟ مثلا همون دو مودمی که تائید کردید؟
2- ویژگی بسیار عالی دانلود بدون کامپیوتر این مودم محدود است یا عملا نیاز به کامپیوتر را منتفی می کند؟ مخصوصا در تورنت های با حجم بالا مثلا چندد صد گیگ.
3- روتر ارزان تری که توانایی دانلود مستقیم داشته باشه سراغ دارید؟ برای من که کامپیوترم رو مجبورم 24 ساعته روشن و مستهلک کنم فوق العاده مفید است.
مجددا بسیار سپاسگزارم از راهنمایی ها و مطالب مفید سایت تون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
در یکی از تاپیک ها گفته بودید مودم های ایسوس دچار مشکلاتی می شوند. این قضیه در مورد مودم ایسوس Asus DSL-AC68U هم صدق می کند؟
32
قابلیت مورد نظر شما در این دستگاه هست . در کل مودم خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (05-03-16)
کاربر شهرسختافزار
مودم های دی لینک خوبن . گارانتی طولانی مدت ؛ قیمت مناسب و....
ولی خوب ایسوس کاملا مشخصه که حرفه ای تره
بهترین روتر که بتونه به هارد متصل شه و تمام تجهیزات دارای وایرلس خونه رو اعم از تلویزیون و کامپیوتر و گوشی و... را کاملا با سرعت حداکثر به اطلاعات هارد متصل کنه چی خوبه ؟
برد سیگنال هم برام مهمه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-03-16 انجام شده است
justafriend (05-03-16)
کاربر شهرسختافزار
از فروشنده سوال کردم گفت این مودم Asus DSL-AC68U تورنت رو ساپورت نمی کنه، فقط URL. دی لینک مدلی داره که تورنت رو ساپورت می کنه ولی 802.11n هستش. مدل D-Link 2890 رو هم گفتند نمی تونه تورنت رو ساپورت کنه.
مودم یا روتری وجود داره که هم 802.11ac رو داشته باشه (تاحدی بروز باشه) و هم بشه باهاش فایل های تورنت رو بدون نیاز به کامپیوتر دانلود کرد؟
25
آخرین ویرایش توسط justafriend در تاریخ 05-03-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks