سلام
مودم ازنوع Zoltrix ZW616 می باشد.
امدم مک فیلتر راتنظیم کنم اونم روکامپیوترخودم ولی نمی دونم چرا دیگه متصل نمی شود.
سلام
مودم ازنوع Zoltrix ZW616 می باشد.
امدم مک فیلتر راتنظیم کنم اونم روکامپیوترخودم ولی نمی دونم چرا دیگه متصل نمی شود.
|
iranpg (19-12-16)
آخر میدونید مشکل کجاست مودم مال خودم نیست لن هم جواب نمی دهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل من هم همینه نمیره اصلا وصل نمی شه با جالب اینکه لن را تشخیصو نمیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چاره اش فقط ریسته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (19-12-16)
|
دقیقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ناچارا تماس گرفتم vpi,vpc و یوزروگرفتم.
مرسی / اگرمشکلی پیش امدم مزاحم می شم.
آقا ریست کردم ولی برای کانفیت چکارباید بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کانفیگ منظورته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (19-12-16)
iranpg (19-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks