سلام : من هم مثل تو دنبال اطلاعات کامل شبکه می گردم البته برای 2کامپیوتر یک کابل با یک هاب جواب می ده اگه هاب هم نباشه مشکلی نیست موفق باشی فردا اطلاعاتی کامل تری برات پیدا می کنم خودم در خانه به adsl وصلم مشکلی نیست
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام : من هم مثل تو دنبال اطلاعات کامل شبکه می گردم البته برای 2کامپیوتر یک کابل با یک هاب جواب می ده اگه هاب هم نباشه مشکلی نیست موفق باشی فردا اطلاعاتی کامل تری برات پیدا می کنم خودم در خانه به adsl وصلم مشکلی نیست
کاربر شهرسختافزار
ممنون اگر کسه دیگه ای هم هست بگه لطفا
کاربر شهرسختافزار
نبوووود کسه دیگه؟؟!!
سلام
خب شما درست توضیح بدید چی به چیه
مثلا کامپیوترتون کارت شبکه داره نداره می خواهید با سیم باشه بی سیم باشه چی باشه
از نظر من بهترین کار برای لپ تاپ و کامپیوتر بدون سیم وایرلس هست
اگه لپ تاپتون وایرلس داره برای کامپیوترتون هم بگیرید دیگه چیزی نمی خواهد جز تنظیمات داخل ویندوز که اگه خواستید بگید توضیح بدم
کاربر شهرسختافزار
لپ تاپ داره ولی کام نه باید چی بگیرم برای کام؟کارت شبکه؟ توضیحاتم اگه میشه بگید ؟راستی من ممکنه برای بازی و ... هم بخوام سرعت نمیاد پایین؟
|
|
من الان باید به شما چطوری بگم کارت شبکه بگیرید یا چیز دیگه ای وقتی نگفتید می خواهیدد بی سیم باشه یا با سیم
در ضمن لپ تاپتون هم کارت شبکه داره هم وایرلس؟
کامپیوترتون چی؟
کاربر شهرسختافزار
شما با وایر لس رو بگید لطفا من فقط لپ تاپم وایر لس داره نمی دونم که کارت شبکه داره یا نه ولی کامپیوتر کلا هیچی نداره مرسی از راهنمایی
اگه می خواهید ببینید کارت شبکه داره یا نه خب پشتت کام رو نگاه کنید یک جایی مثل تلفن هست ولی کمی بزرگتره که به جای 2 رشته 8رشته ای هست
اگرم کام وایرلس نداره و می خواهید بی سیم شبکه کنید خب وایرلس برای کام بگیرید لپ تاپ هم که میگیید داره فقط می مونه تنظیماتش
کاربر شهرسختافزار
مرسی بعد میشه هزینه رو هم حدودا بگید بخوام برای کامپیوتر wireless begiram?!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks