نکته اول : من پیشنهاد میدم به جای Virtual PC از VMWare استفاده کنید که بسیار قویتر و راحت تر Virtual PC است و نیاز های شما را براحتی رفع می کند ..
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من ميخواستم با Microsoft Virtual PC يك شبكه مجازي درست كنم تمام
كارها را انجام ميدم
اما شبكهدرست نميشه نمدانم مشكل كجاست از دوستاني كه بلد هستند
ممنون ميشم اگه كمك منند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
نکته اول : من پیشنهاد میدم به جای Virtual PC از VMWare استفاده کنید که بسیار قویتر و راحت تر Virtual PC است و نیاز های شما را براحتی رفع می کند ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
کاربر شهرسختافزار
به نظر من هم در درجه اول از VMware Workstation 6.5 استفاده کنید
VirtualBox هم بد نیست بسیار سبک تر هستش
Microsoft Virtual PC اصلا مناسب نیست
کاربر شهرسختافزار
من بيشتر مشكلم با شبكه كردن است من تمام مراحل را انجام ميدم وقتي view workgroup computerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
را ميزنم سيستم ديكري را نمبينم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
كسي در اين مورد چيزي نميدونه.؟دست خوش بابا/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abde63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شما می خواهید که سیستم عامل میزبان را با سیستم عامل میهمان شبکه کنید یا سیستم عامل میهان را با سیستم عامل میهمان دیگری و یا سیستم عامل میهمان را با یک کامپیوتر خارجی ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بلي من ميخواهم سیستم عامل میزبان را با سیستم عامل میهمان شبکه كنم اما وقتي كارهاي شبكه را انجام ميدم فايلهاي شير شده وخود سيستمي را در ان قرار ىارم را در view workgroup compiuter ميبينم نه سيستم ديكري را.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks