mojtabaaaa (11-04-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان ، میخوام کافی نت بزنم . مغازه شو دارم ، در مورد سخت افزار و شبکه و خلاصه امور کافی نت تقریباً همرو بلدم .چند تاسوال دارم که تجربه ای ندارم در موردشون دوستانی که اطلاعات دارن لطفاً راهنمایی کنن :
1- برای انتقال وجه و دریافت وجه چه بانکی رو حساب باز کنم بچه ها میگفتن فقط بانک ملت خوبه ، پارسیان رو شنیدم اشتباهش زیاده ، به نظر شما کدوم خوبه ؟ کلی راهنمایی کنید چیکار کنم این مورد رو ؟
2- پرینتر رنگی چه مدلی بگیرم که هم به صرفه باشه هم کار درست ؟ (لطفاً کامل راهنمایی کنید اطلاعات ندارم در مورد پرینتر رنگی )
3- مغازه من 31 متره ، جاش هم بد نیست ، ولی نمیدونم اینجا بگیره یا نه ، به نظرتون 8 تا سیستم یوزر و 1 سیستم هم واسه خودم کافیه یا زیاده ( یه لپ تاپ هم دارم خودم ) ؟
4- اینترنت مخابرات رو آمار گرفتم ، 2 مگ ماهی 74 تومنه ، اینترنت پارس آنلاین سرعت512 ماهی 90 تومن ، 1 مگ ماهی 219 تومنه ، 2 مگ هم ماهی 395 تومنه ، در این مورد موندم چیکار کنم ، نظرتون چیه ؟ 2 مگ مخابرات از همه به صرفه تره ، ولی به درد میخوره ؟ (10 تا سیستم و میخوام شیر بدم ، مخابرات سرعتش جواب میده واسه 9 ، 10 سیستم ؟
5- از چه نرم افزاری برای کافی نت استفاده کنم ؟ بهتر از همه چه نرم افزاری هست ؟
6- چیز دیگه ای هست در مورد کافی نت که باید رعایت بشه ؟
با تشکر از همه دوستان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید معذرت اگه جای مناسبی سوالاتم رو مطرح نکردم نمیدوستم کجا بپرسم .
mojtabaaaa (11-04-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
امیدوارم جوابی که میدم دیر نشده باشه ؛
من خودم سابق کافی نت داشتم ؛ زمانی که استفاده ساعتی 1200 تومن بود !
قبل از اینکه راهنمایی فنی بکنمت همین اول کار بهت در مورد ورود به این شغل هشدار بدم ؛ الان در نظر بگیر همه تو خونشون ADSL دارن یا وایمکس ، کسی احتیاجی پیدا نمیکنه برای استفاده از اینترنت کافی نت بره ، همون موقع که من تو این شغل بودم علی رغم اینکه اینترنت انقد همه گیر نشده بود ، از 5 تا دستگاهم خیلی خیلی پر میشد 3 تا بود ؛ چی بشه مثلاً موقع ثبت نام دانشگاهی چیزی باشه که هر 5 تاش پر بود.
البته به جای مغازتم بستگی داره ، اگه بر خیابون یا محل پرتردد باشه ؛ اگه تو اون منطقه محدودیت پورت اینترنت باشه ؛ و اگه های دیگه !
خب اگر با تمام این اوصاف هنوزم به این کار راغبی بریم سراغ دم دستگاه مورد نیاز:
دستگاه یوزرها رو تا جای ممکن دستگاه متوسط و رو به پایین انتخاب کن که در هزینه هات صرفه جویی شه ، مطمئناً یه کاربر اینترنت احتیاجی به دستگاهی که باهاش کار گرافیکی کنه یا رندر سه بعدی بگیره نداره ، گرچه که شما رم کمتر از 2 گیگ اصلاً نمیتونی تو بازار پیدا کنی که با همین رم هم نرم افزارهای فتوشاپ و کرل به راحتی اجرا می شن کار میکنن. در کل فکر بر این باشه که کاربر فقط قرار اینترنت کار کنه اونجا ؛ بنابراین قطعات حداقلی برای سیستم ها جمع کن و حتی اگر براشون درایو نوری هم نزار ! ؛ اگر کسی احتیاج به خوندن سی دی داشت محتویات سی دی رو از روی دستگاه سرورت بریز رو دستگاه اون کاربر ، یا اگر کسی رایت احتیاج داشت از رایتر دستگاه خودت رایت کن که حساب کتابشو جداگونه داشته باشی. دیگه بیشتر از این وارد جزئیات نمیشم ؛ دیگه خودت بهتر میدونی که هرچقدر سیستم رو پایین بگیری باید وسایلی رو که کاربر مستقیماً باهاشون در تماسه مثل مانیتور ، کیبورد ، هدست و موس رو باتوجه به کارکرد تمام وقتشون جنس به نسبت خوب بگیری.
دستگاه خودت رو ترجیحاً دستگاه به نسبت خوب بگیر که توانایی انجام چند کار سنگین همزمان رو داشته باشه ؛ در نظر بگیر حالتی رو که دستگات علاوه بر مدیریت شبکه ، داری با فتوشاپ هم کار میکنی و چه میدونم رایتم داره میکنه و . . .
برای مدیریت کافی نت نرم افزار توربو نت منیجر بهترین نرم افزار ایرانیه و البته پولی ؛ اما نرم افزار easy cafe که خود منم ازش استفاده میکردم کاملاً کار راه بنداز ، کاربرپسند ، دقیق و رایگانه (کرک شده)
پرینتر هم یه لیزری سیاه و سفید چهار کاره بگیر (فقط canon) و از شارژ شدن مجدد تونر کارتریجش حتماً قبل از خرید مطمئن شو ؛ طرف لیزری رنگی اصلاً نرو ، چون علاوه بر خود دستگاهش ، هزینه هاشم خیلی بالا ست و مقرون به صرفه برای کار شما نیست . برای رنگی به نظرم یه جوهر افشان (البته اونم canon) بگیری (ترجیحاً سری pixima) تمام احتیاجاتت رو در این زمینه برآورده میکنه.
در مورد سرویس اینترنتی هم که میگیری ؛ به نظرم ابتدای کار سرویس حجمی بگیر ، مثلاً 10 گیگ یا 20 گیگ در ماه با سرعتی حد اکثر 2 ، به هیچ عنوان طرف اینترنت مخابرات نرو ، فقط اینترنت ADSL شرکتی
حتی میتونی از اون شرکت نمایندگی فروش ADSL هم بگیری
البته اینطور که گفتی پارس آنلاین و مخابرات میتونن اینترنت بدن ، به نظر میاد اونجا محدودیت پورت ADSL نیست و فکر کنم تو اون منطقه راه اندازی کافی نت زیاد کار جالبی نباشه
اگر آسیاتک اونجارو ساپورت میکنه قطعاً گرفتن اینترنت از این شرکت رو از دست نده ؛ هم قیمتاش مناسبه و هم سرویس هاش متنوع
در مورد کاربرها هم دقت کن ، فضای نشستنشون تو دید هم دیگه نباشه ، دو نفری یا بیشتر نیان ، نرم افزار هایی مثل دانلود منیجر نصب یا بصورت پورتبل استفاده نکنن (easy cafe که معرفی کردم ، میتونی نرم افزارای کلاینت هارو از رو دستگات مدیریت و حتی ببندیشون)
باز سوالی داشتید من در خدمتم
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط newuser در تاریخ 11-04-14 انجام شده است
M A H R A D (11-04-14), mojtabaaaa (11-04-14), تاج (11-04-14)
کاربر شهرسختافزار
بشتر توضیحاتو دوستمون داده . ولی به نظر من بهتره بری سمت شغل دیگه ای چون کافی نت شغل منسوخ شده ای شده و همه خونشون اینترنت دارن! بهتره سرمایتو جای دیگه ای خرج کنی !!!
بهت چند روزی وقت میدم بگی دلتنگی برگردم
وگرنه تیتر روزنامه میشم که خودکشی کردم
سود گیم نت خیلی خیلی بیشتر از کافی نت هست! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هر کسی که می خواد چنین مشاغلی رو آغاز کنه من پیشنهادم بهش اینه که به جای کافی نت بره سراغ گیم نت (با یه حساب سر انگشتی راحت میشه می فهمید درآمد گیم نتا چه قدر خوبه!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabaaaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
mojtabaaaa (11-04-14)
کاربر شهرسختافزار
گیم نت به نسبت کافی نت بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کنارش کافی نت و خدمات کامپیوتری هم داشته باشه میتونه در آمد بهتری داشته باشه ولی کافی نت به تنهایی فکر نکنم ...
بهت چند روزی وقت میدم بگی دلتنگی برگردم
وگرنه تیتر روزنامه میشم که خودکشی کردم
mahdi1995 (11-04-14)
کاربر شهرسختافزار
گيم نت اعصا ب خيلي قوي مثل راننده تاكسي ميخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Linux Professional
گیم نتی رو میشناسم تو دفتر اداری زده دوتا سالن 30 متری داره و درامدش بالای 60 میلیون درماه هست یه گیم نت دیگه میسناسم 80 متره و فقط کنسول گزاشته درامد اونم ماهی 50 اینطوراست
هرجا که میزنی باید راه دست مردم باشه اون دورورا مدرسه دبیرستان و ... زیاد باشه بهتره تو یه بازارکامپیتور یا موبایل باشه شما اگه 10 دستگاه ایکسباکس وان داشته باشی و ساعتی از هرکدوم 10 تومن بجیب بزنی کلا ساعتی 100 تومن درامد داری و روزی -+ 1200 درامدت هست حالا حساب کن 10 روز 12 میلیون 30 روز بیشتر هم میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks