برای اینطور مواقع بهتره از یک دانگل 4G استفاده کنید
0reza666 (11-09-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اره خوبه و بهش فکر کردم ولی این مورد یادم رفت بگم میخوام به گوشیمم بخوره. اینطوری که فقط به لپ تاب و پی سی یا همون کامپیوتر خانگی میخوره. یو اس بی خور دیگه فقط پس گوشیم چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
بعضی از این مودم ها وای فای هم دارند که میتونی با گوشی هم میتونی وصل بشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم روتر LTE دي-لينک مدل DWR-921
0reza666 (11-09-17)
کاربر شهرسختافزار
این عالیه ولی 3 چیز با هم داره یعنی با سیم بی سیم و سیم کارت اگه 4 چیز در یک مودم هست معرفی کنی عالی میشه. یعنی بی سیم با سیم با سیم کارت و با سیم مخابرات اینترنتش منظورمه. کولا 4 چیز. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین مودم د لینک میتونین از اینترنت مخابرات هم استفاده کنین باید یک کابل از مودم مخابرات اصلیتون بهش وصل کنین وایرلس داره سیمکارت هم میخوره با سیم هم به کامپیوتر وصل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودش هم قابلیت fail safe داره که اگه یک از اینترنت ها قطع شد بره روی اون یکی اینترنت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sfmth در تاریخ 11-09-17 انجام شده است
0reza666 (11-09-17)
کاربر شهرسختافزار
اسم دقیق مودم میگی؟ انوقط اونیکه دستگاه چیه؟ عکسش گذاشتی منظورمه. یعنی هر ۴ تا گذینه در خودش داره. اگه میشه پیام بالامو دوباره بخون. شاید بد متوجه شده باشی من یه مودم میخوام البته اگه همچین چیزی باشه. سیم کارت خور باشه وایفا دار باشه با سیم هم به اینترنت وصل بشه مثلا اینترنت مخابرات و وقتی سیم کارت شارژش تموم شد بشه یه طور دیگه از مودم کار کشید و با سیمم به کامپیوتر وصل بشه. چون پی سی که وایفا نداره لپ تاب که نیس. در کل یه چیز کامل میخوام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجاست که میگن بالا نصبت دوستان هم خر میخوایم هم خرما رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 11-09-17 انجام شده است
|
|
اونیکی دستگاه مودم معمولیه خودتونه که قبلا ازش برای اتصال به اینترنت مخابرات استفاده میکردین که باید به مودم جدید وصلش کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونی که استاد امید گفتن داره
مودم روتر LTE دي-لينک مدل DWR-921
مودم های ثابت ۴جی دارن بعضیاشون این قابلیتو
بعضی نسخه ها هم هستن که میتونین از مجموع سرعت مخابرات و سیمکارت استفاده کنین
0reza666 (11-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks