نع نمیشه من خیلی دنبالش بودم
سلام میخواستم بدونم میشه ترافیک مصرفیرو محدود کرد چون چند تا دستگاه به مودم وصله میخوام مثلا کل دستگاه ها امروز 500 مگ مصرف کنن میشه ایا
|
نع نمیشه من خیلی دنبالش بودم
mehdi021 (30-10-16)
با Maxidix Wifi Suite و هات اسپات کردن کامپیوتر میشه یه کارهایی کرد.
با Antamedia HotSpot Software 3.6.0.1 هم میشه
کار با این نرم افزار maxidix چجوریه
بعد حتما باید نرم افزار باز باشه و سیستم روشن باشه یعنی جوری نیست که سیو بشه باید حتما برنامه در حال اجرا شده باشه
یه سوال خود مودم تنظیماتی در این مورد نداره ایا
میشه ایابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خیلی راحت میشه این کار رو کرد به یک دوایس میکروتک
mehdi021 (02-11-16)
|
میشه بیشتر توضیح بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m3hrd4d2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به غیر از میکروتیک میتونی با CCproxy هم یک کارهایی کنی . آموزشش هم در لینک زیر هست
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
mehdi021 (02-11-16)
ممنون یه سوال برای اینکه برای هر کاربر محدودیت ایجاد شه باید همچنان نرم افزار اجرا شده باشه یا یه بار تنظیماتو انجام میدی بعد دیگه نیاز به اجرای برنامه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تست کنید . تک تک برنامه ها را حضور ذهن ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (03-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks