این برای مودم های tp-link هست برای بقیه هم کمی متفاوت هست
How to change the LAN IP address of TP-LINK DSL modem router? - Welcome to TP-LINK
سلام
همین طور که میدونید برای دسترسی به تنظیمات مودم ADSL باید یک IP رو داخل مرورگر بزنیم تا صفحه لاگین باز بشه و...
حالا میخواستم بدونم میشه یک IP یا ادرس خاصی رو جانشین کرد تا وقتی یکی از اینا رو وارد مرورگر میکنیم به صفحه خاصی کاربر منتقل بشه
منظورم اینه که با مودم وایرلس یک سری اطلاعات رو بصورت افلاین در اختیار بقیه گزاشت حالا میخواد یک صفحه اینترنتی باشه یا یک سری فایل داخل کامپیوتر
ممنون میشم راهنمایی کنید
|
|
این برای مودم های tp-link هست برای بقیه هم کمی متفاوت هست
How to change the LAN IP address of TP-LINK DSL modem router? - Welcome to TP-LINK
Aaron Swartz (14-03-16), fernaspe (29-04-16), sajjad.2014 (14-03-16)
سلام دوست عزیز
بله مودم شما نقش روتر رو داره ، شما کافیه به این صورت ایپی کامپیوتری که فایل سرور هست رو در نوارآدرس my computer یا... بزنید
192.168.1.10\\
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajjad.2014 (14-03-16)
میشه بیشتر توضیح بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ادرس که میزنم میره تنظیمات مودم
الان اگه بخوام به عنوان مثال چندتا فیلم و عکس رو به اشتراک بزارم تا وقتی به مودم وصل شدن بتونن دریافت کنن چیکار کنم؟
شما اشتباه زندین دوست من اگه // بزنین my conputer میفرسته سمت مرورگر شما باید \\ بزنین ادامش ایپی کامپیوترتون ، همون طور که گفتم مثلا 192.168.1.100\\ ، خب برای اشتراک گذاشتن هم بستگی به ویندوز داره در 7 ، روی پوشه راست کلیک پروپرتیس ، تب شیرینگ ، ادونس شیرینگ ، تیک شیر رو بزنید بعد اوکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا ببینید ایپی که مودم به کامپیوتر داده چنده بعد همینطور گفتم بزنید حتی داخل همین کامپیوتر هم بزنید میبینید فایل های به اشتراک گذاشته شده رو
برای ایپی هم در cmd بنویسید ipconfig
AMD>INTEL (14-03-16), sajjad.2014 (14-03-16)
مرسی خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان یک فایل رو شیر کردم با گوشیم که وصل میشم ارور دسترسی میده چرا؟
|
|
خواهش میکنم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ویندوزتون 7 هست راست کلیک پروپرتیس، تب شیرینگ ، شیر ، اینجا everyone رو بنویسید و add کنید و بزنید به صورت reed/write باشه
sajjad.2014 (14-03-16)
ببخشید دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا که فایل رو شیر کردم
چیکار کنم که هر ادرسی داخل مرورگر زدم به اون جایی که فایل ها هست هدایت بشه؟
به جای این کارا از نرم افزار زاپیا استفاده کن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zapya 3.7.1 Android + Zapya 1.8.0.1 PC انتقال فایل توسط wifi در ویندوز و اندروید
...
AMD>INTEL (14-03-16), amirpcp30 (14-03-16), sajjad.2014 (15-03-16)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون رو متوجه نشدم ، الان با این ایپی زدن مشکلی وجود داره؟ میتونید به صورت درایو در مای کامپیوتر هم دربیارید و یا میانبری ازش روی دسکتاپ بزارید
ممنون از شما برای معرفی اما زاپیا برای انتقال فایله ایشون برای اشتراک گذاری میخواستن البته زاپیا هم با ایجاد شبکه فایل ها رو منتقل میکنهبه جای این کارا از نرم افزار زاپیا استفاده کن :
Aaron Swartz (14-03-16), sajjad.2014 (15-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks